2026 1. kitabı
Selamlar sevgili dostlarım Sizler de benim gibi içerisinde derin anlamlar barındıran çocuk kitapları okumayı ve o kitapların sayfaları arasında kendinizi kaybetmeyi seviyor musunuz ? Cevabınız evetse hadi çok güzel bir maceraya tanık olmaya gelin . Bugün Güneş ' in tıpkı benim çocukluğumdaki gibi hayal dünyasında kayboluşu ardındakilere tanık olalım . Güneş , okulda bulutlara bakarak hayaller kurarken arkadaşları aksine bulutların derin anlamlar barındırdığını düşünüyor . Ve bu güzel hislerini annesine açtığında annesi yakında bulutlara daha yakından bakabileceğini çünkü dayısının yanına uçakla gideceklerini söylüyor . Vee işte o anda yepyeni hayallere açılacak kapılar için valizine hazırlanmaya koşmak isteyen Güneş'i annesi geri dönüşüm bilinci aşılamak adına eğitecek birkaç bilgi verip bir geri dönüşüm kutusuna götürüyor (düşüncenin tatlılığıı ... ) Sonrasında uçuş için hazırlıklar ve uçuş sırasındada hayaller içerisinde kaybolma . Ve dayısıyla buluşan Güneş gökyüzünde onun silüetini gördüğünü söylemesiyle , hayal gücünü daha da arttıracak adımları sayısıyla atma yolculuğuna tanık olacağız . Nasıl mı ? İşte orası gerçekten emekli ve kalpten sevgili .. #reklam
Bulutlara DokunmakAysun Kırca · 2E Kitap · 202618 okunma