Bodrum'un sakiniyle, esnafıyla, komşusuyla birlikte iç içe, samimi dostlukların olduğu bir mahalle düşünün.
Bu mahallede yaşayan bir grup genç.
Kaan ve arkadaşları.
Bu gençler, kendileri ve çevresi için, hayatta kalma mücadelesinde maddi , manevi her türlü zorluğa göğüs gerip, ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.
Ama onlar için , bazen şartlar ağırlaşıp, hayat zorlaşıyor.
Ta ki hayatlarına Olgu girene kadar.
Kaan bir gece vakti Olgu'yu ölümün eşiğindeyken kurtarır.Ve bu saatten sonra Olgu o gençlerin manevi küçük kardeşi olur.
Olgu'nun gelişi hem kendi derdine hem de Kaan ve arkadaşlarının derdine ilaç gibi gelir.
Kitapta geçen hikaye , bize kardeşlik için kan bağı olmasa da can bağının yeteceğini, dostluğu,sevgiyi, neşeyi ve yardımlaşmayı anlatıyor.
Kitabı elime alır almaz , acaba neler olacak merakıyla sayfaları çevirdim ve bir çırpıda okuyup bitirdim.
Yazarın yazım dili netti.Betimlemeleri ve olayı kurgulama biçimini sevdim.
Ama kitapta bazı olaylar ve kişiler çok hızlı geçilmiş bence.Hikaye biraz daha detaylandırılarak anlatılabilirdi.
Kitabın son satırına geldiğimde yüzüm gülüyordu ama bu kitap biraz daha devam edebilirdi dedim.