ŞEVVAL DEMİRDÖĞER~ ŞAFAK VURGUNU~
Selam.Bugün sizlere kalemi ile #kazazede serisi ile tanıştığım ve çok sevdiğim sevgilim authsevvy kaleme aldığı yepyeni serisinin ilk kitabı ile geldim.Şevval kaleminin o sağlamlığını ve güzelliğini bu kitapta da bizlere göstermiş.Kurgu muhteşemdi, her karakterde vermesi gerekilen duyguyu en iyi şekilde okuyucuya vermişti.İkili arasında ki o muhteşem çekime ve ilişkilerinin yavaş ama sağlam adımlarla başlamasına bayıldım.En önemlisi de ikisi de birbirlerinin sustuklarını görüp,içlerine attıklarını farkedip birbirlerini oralardan sarmaya çalışmaları çok güzeldi.Ecevit gibi bir adamın duvarlarını yıkabilmek hiç kolay değildi ama Işıl sonsuz sabrı ve kalbinin güzelliği ile bunu çok güzel başardı.Eh sevgi sözcüğü bilmem diyen Ecevit’in ettiği o büyük sözlerde kendine hayran bıraktı.Çok severek okudum harika bir giriş kitabıydı ve öyle bir yerde bitti ki serinin devamını merakla bekliyorum. uyarımı da yapmak isterim.
Işıl Atabey,Genelkurmay Başkanı Orgeneral Atilla Atabey’in biricik kızı,Atabey ailesininde tek kız torunudur.Aile tarafından pamuklara sarılmış,zarar gelmesin diye kendi tabiri ile fanus içinde büyümüştür.Ama bu durum Işıl’ı çok yormuştur ve artık özgürlük ister.Bir şekilde Başkan babasını ikna etmiş ve yeni bir kimlikle Fransa’ya yerleşmiştir.Burada iki yıl boyunca hayallerini ve meleğini icra ederek resimler ve heykeller yapmıştır.İki yılın sonunda da bir sergisi açma hazırlığındadır ama ne yazık ki o sergiyi açamaz çünkü galeri bir saldırıya uğrar ve Işıl sağ kolundan vurulur.Bu olay onun kolundaki his kaybıyla birlikte özgürlüğün de elinden alır.Babası hemen Türkiye’ye dönmesini emreder.Ama başına gelecek en büyük şey bu değildir.
Yıkım lakaplı Ecevit Demirhan…Herkesin korkulu rüyası,görevine aşık,intikam aşkıyla yanan bir askerdir. Çok gizli olan son görevinin tam ortasında Alparslan Komutanı tarafından acil bir şekilde Ankara’ya geri çağırılır.Yeni görevi Işıl Atabey’i canı pahasına korumaktır.Ve bunun için de ikilinin evlenmesi şarttır.Bu evliliği ikisi de istemez ama mecburen kabul ederler ve ikili kendi arasında bir başka bir anlaşma daha yaparlar.Aralarında aşk asla olamayacak ama işler pek öyle ilerlemez.