Puan vermedi·160 syf.··Beğendi
···Okunma: 02 Mart 2026 11:50 Kitap Serafina'nın kendini terk eden ve ona acı çektiren sevgilisi Simon Corona'dan intikam alma planları ile başlıyor. Bu planın bir kısmını okuduktan sonra Serafina'nın kim olduğu ve olaylar zinciri başlıyor. Serafina ve Arcangela Baladro kardeşlerin fuhuş zinciri, kadınları nasıl yanlarına çektikleri, onlara uyguladıkları tarifeleri(!) okuyarak kitaba devam ediyorsunuz. Hatta kitabın ortasında şöyle bir durup ' ya biz bu konulara nerden geldik. En baştaki intikam ne oldu' diyebilirsin. O konuya da son sayfalarda tekrar bağlanıyorsunuz :) kitabın veya konunun huzurlu mutlu tek bir yanı yok gerçekten. Ama olayları anlatım şekli çok güzel. Olaylara dışardan üçüncü bir şahıs gibi bakıyorsunuz. Kanıtlar, sorgular, düşünceler bir polisiye araştırması içerisinde gibi hissedebilirsiniz. Çeviri muazzam güzel yapılmış. Kitapta beni yoran tek şey uzun, okuması bitmeyen özel isimler ( şehir isimi Conception de Ruiz gibi ) oldu. Bu biraz da benim takıntım sanırım doğru okumak adına çok zaman kaybediyorum :)
Bence okunması gereken bir kitap keyif aldım