Bazen köpkötü masonlar kadar şark kurnazı ve ensestçi olmak gerekiyor. Boş boş benim gibi bakın diye yazmadım. Aylin boşu kadar boş bakın diye yazdım. Bende bu kadar ağır bir yorum atmayacaktım ama şartlar bunu gerektirdi.Peki ben yılların dünya edebiyatı okuyan yılların kitap kurdu neden Bu girizgahı bu şekilde yazdım? Bu kadın ve Ayşe Kulin mason locası aracılığıyla benim okuma hakkımı engelledi,ve bunu da Amerikan başkanı Aylin olamamış diye yaptı. Eğitim görme hakkınını kimse engelleyemez çünkü bu uluslararası bir suç.BM İnsan Hakları Sözleşmesi'ne göre herhangi bir kimsenin eğitim görme hakkı engellenemez.Çünkü geleceğin ilk kadın Amerikan başkanı -Amerika'yı Christopher Columbus'tan önce keşfeden ilk İslam bilgininin torunu olan -benim. Ve bu Fetullah'ı iç piyasaya pazarlayan, hayatında sadece bir tane Fransızca roman okumuş,Ayşe Kulin'le ensest orji partileri yapan Aylin'in ve yakınlarının çok gücüne gitti maalesef. Seni Allah'a havale ediyorum Ayşe Kulin. Çünkü bana suikast yapılacağına dair (mason locası tarafından) bir uyarı geldi. Seni beni hedef tahtasına koymaktan kınıyorum ve sana yazıklar olsun, Boşnak sancağı altında Türklere ırkçılık yapıyorsun. Biraz Türkler kadar adaletli ol,çıtfıt masonlar gibi olma! KAHROLSUN KOÇ AİLESİ VE İŞBİRLİKÇİLERİ! VE BENCE AYLİN'İN KATİLİ O KİTAPTAKİ ADI DEĞİŞTİRİLMİŞ RESSAM VE AYLİN BU RESSAMIN ÇOCUĞUNA ILLEGAL KÜRTAJ YAPTIĞI İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ...YANİ HEPSİNİ ÖÇ ALMAK İÇİN YAPTI!