2026 25. kitabı
AĞAÇ İNCİR KUŞU . " Çünkü... Bazen gitmek zorunda kalırsın... Geri dönebilmek için... " . Sevgili @caramigo kaleminden #camlıteras serüveni devam ediyor. " Aşk masalıyla uyuyanlar gönül yarası ile açarlar gözlerini... " diyerek Ali'ye iletmişti Sofia'nın veda mektubunu Flora. Yıkılmıştı Ali. Evden çıkan zümrüt gözlüsü, gece eve dönmemişti. Komiser Kürşad ile onu bulacak olan da kendisiydi.Canı sıkkın olduğunda av çiftliğine gittiğini bilen Ali, hedefini göstermişti. Fakat, oraya vardıklarında, Yadigar'ı uçurum kenarında yalnız bulup, birde çalılara takılmış, Sofia'sına armağanı ipek şalı görünce delirmişti adeta. Sonrası ise kendini toparlayamayan, yıkılmış bir Ali. Kürşad ise, Ayla'nın peşinden önce Almanya sonra Avusturya sınırına kamp yerine sürüklenmişti. Ve bir kamp gecesi yaşadığı aydınlanma ile artık kendini bulma vaktinin geldiğini anladı. Yalnızca evine dönmeyecek; İstanbul'a köklerine, acılarına, eksiklerine, kendine dönecekti. İstanbul'a dönerken okuduğu habere karşılık ise babasının kötü haberini beklerken, evlendiğini öğrenmesi Kürşad Komiseri şok etmişti. Eleni, Atina'da görmüştü onu. İşte yine peşindeydi. Hala eldiven takıyor ve uğursuz sesiyle ona sesleniyordu. Igor, İstiklal'de onu kaçıran adam. Onu bulmuştu. Kürşad'ın dönmesi ve Çatalca Emniyetinden Komiser Aydın'ın da görevlendirilmesiyle yarım kalmış dosyayı tamamlamaya karar vermişlerdi. Kimdi bu kirli işlerin arkasındaki? Dış bağlantıları olan güçlü biri. Hem Türkiye'de hem yurt dışında çok etkili... Onlara yaklaşan herkes ya susturuluyor ya da sonsuza dek kayboluyordu. Halit Ataman'ın zehirlenerek öldürülmesinin ardındaki gerçekte bu kişilerdi. Podima'daki deliller ve Kalina'daki evraklar ile zinciri tamamlamışlardı. Peki şimdi ne olacaktı? Eski İstanbul eşliğinde, aşkın merkezde olduğu bir okuma bizimle #ağaçincirkuşu nda. Keyifle . .
Ağaç İncir KuşuSerap Tiryaki · Mavi Nefes Yayınları · 202538 okunma