2026 6. kitabı
Herkese Selam; ️ Birbirbirlerini tamamlayan iki karakterin inişler ve çıkışlarla dolu romantizm türünde çok severek okuğum #yazgecesi kitabından bahsedeceğim bugün sizlere. Havin;anne ve babasını henüz çocuk yaşta kaybeden Havin'i babası son günlerini yaşarken en yakın arkadaşı Kemal Bey'e emanet eder.Kemal Bey kendi çocuklarından ayırt etmeksizin büyütür Havin'i.Dışarıdan bakıldığında kimseye ihtiyacı olmayan kendi mesleğini eline almış güçlü bir kadındır artık. Efran;Kemal Bey'in küçük oğludur.Efra'nın yüreğe dokunan hikayesi o dünyaya gözlerini açarken annesinin doğum esnasında vefat etmesiyle başlar.Hep ağabeyi Karan tarafından suçlanır bundan dolayı.Ve birgün öz ağabeyi Efranı kaçırıp dört yıl boyunca ona türlü işkenceler eder.Karan'ın yakalanıp hapse girmesiyle Efran kurtulur kurtulmasına lakin onda psikolojik anlamda ağır tahribatlar bırakmıştır. Aradan geçen yıllardan sonra nihayet Efran ,Babası Kemal Bey ve birlikte büyüdüğü çocukluk arkadaşı Havin'in karşına çıkma cesareti gösterir. Dışarıdan bakıldığında katı kontrollü ve mesafeli bir imaj çizse de Efran Beyimiz gönlünü yavaştan kızımız Havine kaptırmaya başlamıştır.Aralarındaki ilişki arkadaşlıktan öte geçmiştir artık. Lakin Karan  çiftimize son bir darbe vurmaya tekrardan çıkagelir.Bu defa hedefindeki  isim ise Havin dir. Önlememez bir tutkunun aşka dönüştüğü,  gerçeklerin sır gibi saklandığı,intikamın soğuk rüzgarları arasında  duyguları titretecek türden bir romantizm kitabı arayanlar için harika bir tavsiye. Özellikle yazarımızın samimi bir dil kullanarak karakterlerin hislerini şeffaf bir şekilde biz okuyuculara yansıtması kitabı daha bir keyifli hale getirmiş. Türünü sevenlerin kaçırmaması gereken bir öneri.Şimdiden keyifli okumalar dilerim efendim. Kitapla ve Sağlıkla Kalın.
Yaz GecesiÇağla Fulya · Kaktüs Sanat Yayınları · 202569 okunma