·480 syf.····Okunma: 03 Mart 2026 23:10 Ağağağağa bayıldım bayıldım En sevdiğim Miles de sensin en nefret ettiğim Miles' te sensin Elliot Miles ( aşık oldum sanırım zira iki duyguyu aynı anda hissetmem mümkün değil çünkü ) Özellikle serinin ikinci kitabındaki detaylarla birlikte Elliot'u ben çok merak etmiştim. Şimdi gelelim konumuza;
Kitabımız bir iş yeri romantizmi içeriyor. Patron çalışan ilişkisi okuyoruz. Ama bunun yanı sıra pek çok tatlı detay var. Elliot, magazin dünyasında her ne kadar kazanova olarak bilinse de mahremiyetine olan düşkünlüğü ve romantikliğiyle benim inanılmaz hoşuma gitti. Beyimiz, Miles Medya' nın Londra ayağını yöneten şirketin müdürüdür. Ve ölesiye nefret ettiği, birbirlerine zıt düştüğü Bilişimden sorumlu çalışanı Kathryn' e karşı bir anda çekilmesiyle başlıyor kitabımız. Aslında ilk başta cinsel çekim olarak başlasa da bu zamanla dolu dizgin duygulara yol açacaktır. Kathryn' e gelecek olursak; iş dünyasında ne kadar başarılı bir genç kadın olsa da yaşam olarak kendinden geçmiş boyuttadır. Özellikle ebeveynlerini kaybetmesinden sonra eğlence, giyim kuşam, hobileri dahil herşeyden kendini soyutlamıştır. Ta ki yeni ev arkadaşı onu silkeleyip seksi bir kadına dönüştürene kadar.. Ve bu noktada patronu Elliot' un daha da yakın markajına giriyor. Aynı zamanda arka planda flört uygulamasında, sahte komik bir hesapla ikili birbirini bilmeden dostane şekilde konuşmaya başlarlar. Ve aslında bu konuşmalar onların birbirini daha iyi tanımasını sağlar. Ama yine arka planda Elliot'un hayranlık beslediği bir ressam vardır. Ve kadının yaşlı olduğunu düşünürken epey genç ve güzel olması Elliot'u dumura uğratır. Aslında bir nevi bu olay ilişkilerini sekteye ugratır. (Şimdi yorumumun başına dönün ve en nefret ettiğim Miles deme sebebimi anlayın isterim. Sırf o ressam kadınla bir şey yaşayabilir miyim diye Kate'i terk eden bir Elliot var elimizde. Ben bu kısımda o kadar sinir oldum ki. Yani düşünün arkadaşlarımı arayıp ağlama noktasına geldim.) seri beni o kadar içine çekti ki özellikle bu kitabı o kadar cezbetti ki çok zoruma gitti sanki bana yapılmış gibi hissettim bu yapılan.
Velhasıl Elliot akıllanır ve ressama karşı bir şey hissetmediğini düşünür, böylelikle Kate' e geri dönmeye kalkar. Ama Kate'in hayal kırıklığını düşünebiliyor musunuz? İşte bu noktadan sonra çiftimiz birlikte olabilecekler midir okuyup göreceksiniz. Gerçekten sıcacık, samimi, ateşli bir hikayeydi. Yetişkin içerikli bir kitaptı. Serinin ilk üç kitabının karakterlerini şöyle yorumlayacak olursam; Jameson toksik, Tristan iyi aile babası, Elliot ise ateşli derim.. (adam o kadar iyiydi ki dirty talk, dominantlık ve edepsiz bir ağız diyince de sen be adam )
Şimdilik serinin en sevdiğim kitabı. Resmen kurgunun içinde kurgu dönüyor. Aynı zamanda duygusal olarak da beni en çok etkileyen kitabı diyebilirim. İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Diliyorum