Puan vermedi·136 syf.····Okunma: 26 Şubat 2026 15:47 Bir benzinliğin lavabosunu kullanmak isteyen Abraham (Abe), içeride mahsur kalır.Kapı dışarıdan kapatılır ve bu hapsolma , kısa sürede Abe için bir fare kapanına dönüşür. Lavabonun dar, havasız ve tehlikeli atmosferinde Abe; yılanlar, böcekler ve giderek sınırlarını zorlayan ruh sağlığının savaşıyla karşı karşıya kalır.
Abe’nin bu dar alanda gösterdiği tepkileri okur olarak zihnimde tasavvur edince ,bunun çok rahatsız edici bir durum olduğunu fark ettim.
Nat Cassidy bu eserinde insanın zorluklar karşısında gösterdiği insan üstü çabaları aktarıyor.Bu alanda mahsur kalma hali başta bir çaresizlik gibi görünse de bu durum sayfalar ilerledikçe bir dayanıklık testine dönüşüyor.
Abe hayatta kalma iç güdüsünün sonuna kadar kullanılmış örneğini temsil eder.Mola Yeri,psikolojik derinliği yüksek aynı zamanda gerilimi de her sayfada canlı tutan bir eser.Korkunun insan zihninde yer aldığı bu rahatsız edici biçimini ele alan bu eseri okurken nefesinizi sıkı tutacaksınız.