Maalesef daha fazla devam edemeyeceğim .300 sayfa kadar şans verdim.İkinci kısma da şöyle bir baktım ama yok benlik değil .Seveni çok,saygı duyuyorum.Ama ilk defa fantastik bir evren okumuyorum .Bu kadar detaya gerçekten gerek var mıydı?Bazı paragrafları okuduğum halde kullandığı terimler sebebiyle bir şey anlamadığımı fark ettim.Kitap okumaya fırsat bulmakta zorlandığım bir dönemdeyim zaten çok uzun.Belki başka zaman tekrar şans veririm.
AlchemisedSenLinYu · Del Rey · 2025249 okunma
merhaba kötü deneyim yaşamış olmanıza üzüldüm tam olarak neden dolayı sevemediniz? dili ağır değil diyorlardı ama yavaş mı ilerliyor yoksa? fiyatı malum gerçekten güzelse okumak istiyorum öyle kör dalış yapmak istemediğimden emin olamıyorum herkes bir şeyi çok seviyosa illa vardır bir şey diye şüpheleniyorum da 😅
Merhaba kitabı sevememe nedenim başta dili.Çok fazla evrene ait terim vardı ve bu sürekli vermiş yazar .Bazen iki üç paragraf okuyordum ,bir şey anlamadan.Okuduğum ilk fantastik evren değil sonuçta ,bazı terimlerin kitabın kurgusu doğrultuda verilmesini de severim.Ama bu kitapta çok fazlaydı.Farklı olacağım derken bence anlatım olmamış.Ben kitabı bitirmedim ama
Nazlı
Nazlı
bitirdi ve yorumunu paylaştı.Ona bakıp değerlerime yapabilirsin.Seveni çok belki sana da hitap eder ☺️