TUĞÇE AKSAL KARAOĞLAN~ŞEHADET BAYRAK İÇİN~
Selam.Bugün sizlere sevgili tubux2 kaleminden #şehadetserisinin yeni karakterleri olan #şehadetbayrakiçin kitabı ile geldim.Bu seriyi severek okuyordum ve bu kitabını daha bir başka sevdim.Murat Burak ve Selin arasındaki o çekime bayıldım.Sanırım serinin beni en heyecanlandıran kitabı oldu diyebilirim.Namı değer Mubuka’nın kendinden emin,dürüst ve kocaman seven hallerine bayıldım.Selin’in cesur davranışlarını çok sevdim ama geçmişinden bir türlü kopamamasına çok kızdım.O kadar güzel bir aşkları vardı ki o elektrik o heyecan harikaydı.Ama o son beni mahvetti ki okuyan herkesi de mahvedeceğine eminimAta senden nefret ediyorum ve hiç bir şey bunu değiştiremez.
Ayrıca operasyon sahnesi de çok iyiydi sanki onlarla birlikte oradaymış gibi hissettirdi.Soluksuz okuyacağınız bir kitap arıyorsanız işte o kitabı buldunuz.uyarımı da yapmak isterim.
Selin Aslanoğlu;özel bir hastanede hemşiredir.O akşam nöbetten çıktığı gibi en yakın arkadaşı Canan’ın doğum gününü kutlamak için onun yanına bara gider.Ama Canan daha o gelmeden içkiyi biraz fazla kaçırmıştır ve biraz dengesiz davranır.Sahne alan grubun solisti ile geceyi geçirmeyi,bataristi de Selin’e ayarlamayı kafaya koymuştur.
Murat Burak Kayakurt;görevine aşık bir üsteğmendir.Son görevinden döndüğü akşam dostunun yanına bara gider.Sahne alacak olan arkadaşının grubunun bateristin acil bir işi çıktığı için onun yerine sahneye çıkmayı kabul eder.Mubuka’nın dikkatini özellikle ön sıradaki Selin çeker.Sırtında yer alan gelincik dövmesi ilgisini daha da çok çeker.İkili ara ara kaçamak bakışlarını buluşturular.
Grup ara verir,Canan planını devreye sokar.Selin’e hiç sormadan yaptığı bu davranış onu rahatsız eder ve bu durum Murat’ın da gözünden kaçmaz.Selin’i bu durumdan kurtarma planları yaparken Murat’a görev çağrısı gelir ve gitmek zorunda kalır.Ama gitmeden önce Selin’in avucuna telefon numarasını yazar.O gece Selin ve en yakın arkadaşının arası açılırken bu durumda Murat’ın parmağı var mı diye öğrenmek için Selin Murat’a mesaj atar. Murat bu sırada görevdedir ama mesajına cevap verir ve aralarında bir mesajlaşma trafiği başlar.Ve onlar bir ilişkinin ilk adımı atılmış olur.