Mucizeler Bakkalı Namiya #keigohigashino
2026 62. kitabı
Mucizeler Bakkalı Namiya #keigohigashino #athicayayınları #okudumbitti #okuyucuyorumu #kitapönerisi #tavsiyekitap Herkese selam :) "Mucizeler Bakkalı Namiya" nın yorumuyla karşısındayım. :) Konu: "Bir mektup hayatını değiştirir. Bir zamanlar mahallenin kalbi olan, şimdi ise unutulmuş bir enkaza dönen Namiya Bakkalı... Karanlığın içinden kaçarken bu eski dükkana sığınan üç genç hırsızın, posta aralığından düşen bir mektupla hayatları bir gecede değişir. Burada zaman bükülür, yollar kesişir. Geçmişin kederi bugünün umuduna dönüşür. Ve o tek gecede, Ay Tavşanı`nın çaresizliğiyle başlayan bu mektuplaşma, onları hiç ummadıkları bir sınava çağırır. Burada zaman bükülür, yollar kesişir. Geçmişin kederi bugünün umuduna dönüşür. Ve o tek gecede, Ay Tavşanı`nın çaresizliğiyle başlayan bu mektuplaşma, onları hiç ummadıkları bir sınava çağırır. Ya başkalarının kaderine ışık tutacaklar, ya da kendi karanlıklarında kaybolacaklar." Yorum: Geçmiş ile gelecek arasında aktarılan sihirli bir mektuplaşma bir çok hayata dokunacaktır. Bu mektuplaşma kalp yollarının etkisiyle daha da güçlenecek ve hayat dersleri çıkarılacak nitelikte. Bu hayat derslerinin bizlere de yol gösterecek olduğunu düşünüyorum. Özellikle de karar verme yolundaysanız. Ben büyük bir keyifle okudum bitirdim. Sizlere de sevgiyle tavsiye ederim. Yazarın kalemine, yüreğine ve emeklerine sağlık. Benden şimdilik bu kadar. Hepinize keyifli okumalar ve bol kitaplı günler dilerim sevgili kitap kurdu dostlarım benim. :)))
Mucizeler Bakkalı NamiyaKeigo Higashino · Athica Yayınları · 202673 okunma