Bir Anda Kayboldu
2026 14. kitabı
Okunma: 06 Mart 2026 07:42
"Kitaptan polisiye yazardan ters köşe bekleyenleri hüsrana uğratan bir kitap." Çogu okur bu şekilde yorumlar yapmış ama ben farklı bir açıdan bakmak isterim, olması muhtemel gerçek bir olay tadında yazılmış bir polisye. Ters köşe yapacagım diye zorlanmamış mantıksız bağlantılar kurmamış. Bu yüzden sevdim kitabı. Bazı kayıplar yıllar geçse de kalpte bıraktığı boşluğu doldurmaz.Kitap yalnızca bir kaybolma hikâyesi değil; aynı zamanda bir annenin bitmeyen umut ve acısını anlatıyor. Sürekli bir haber beklemeyi kızını bulmak için harcadığı çabayı satırlarda okuyorsunuz Geçmiş ile bugün arasında gidip gelen anlatım, gerçeğin yavaş yavaş ortaya çıkmasını sağlıyor ve merakı sürekli canlı tutuyor. Yazar karakterlerin duygularını oldukça gerçekçi bir şekilde aktararak okuyucuyu hikâyenin içine çekmeyi başarıyor. Kitabın sonuna yaklaştıkça ortaya çıkan gerçek ise hem sarsıcı hem de düşündürücü.Hayatımıza soktuğunuz insanların bizden neler görürebilecegi ancak bu kadar gerçekçi anlatılabilirdi. Gizem ve duygunun iç içe geçtiği etkileyici bir roman. İyi okumalar
Bir Anda Yok OlduLisa Jewell · Olimpos Yayınları · 2025337 okunma