2026 13. kitabı
Kitapçı Kadın "Her karşılaşma,kendi yalnızlığını ve umutlarını başka bir aynada görmene vesile olur." diyor yazarımız #nanakohanada Benim de kitapla karşılaşmam, bana rengarenk bir yön bulmama vesile oldu. Kitabın sayfaları arasında ki kara kalem çizimlerini rengarenk boyama isteği daha kitabı elime alır almaz içimde kelebeklerin uçuçmasına neden oldu adeta. Eşinden boşanma aşamasında olan genç bir kadın, hayatına nasıl yön vereceğini bilemezken, özgürlüğünü yine kitaplarla bulur. Bir tanışma sitesine üye olarak önceleri yalnızlığını gidermek istesede sonrasında bu site sayesinde kendi içsel yolculuğuna başlar ve yolunu yeniden çizer. Yetmiş kişi ile yaptığı görüşmelerde onların kişiliklerine uygun kitaplar önermeye başlar. Aslına karakterimiz hediyelik eşyaların daha ön planda olduğu,kitapların biraz geri planda kaldığı bir işletmede çalışmaktadır. Tanıştığı her kişiye önerdiği kitaplar ve yazarların,kitap konularının en ince ayrıntısına kadar ele alınması ise ayrı güzel bir özellik. Kendimce ben de bir çok yazar ve kitabın altını çizip araştırmalar yaptım. Japon Edebiyatın çok satan kült romanı olan #kitapçıkadın benim için renkli bir anı olarak kalacak. Hem okurken keyif aldım,hemde boyarken Edebiyatın her türden insanı birbirine bağlama özelliği burda da kendini gösterdi resmen. Japon Edebiyatı ve kitap meraklısı herkese tavsiye ederim #destekyayinlari #okudumbi̇tti̇
Kitapçı KadınNanako Hanada · Beyaz Baykuş Yayınları · 202586 okunma