2026 14. kitabı
Kitapların İyileştirme Gücü "Altını çizdiğiniz bir söz kalbinizin en sessiz yerine dokunabilir." #kitaplarıniyileştirmegücü de aradığınız o kitaplardan. Kitap okuma alışkanlıkları, daha kolay nasıl kitap okuyabiliriz?, kitapların İyileştirme gücü ve kelimelerin sihirli dokunuşlarını gibi 53 kısa kısa denemeden oluşuyor. Yazarın kendi hayatından, bir çok ünlü yazar ve kitaplarından alıntılar vererek yazdığı bu eserinde halen Türkçe'ye çevrilmemiş yazarlardan da alıntılar mevcut. İçlerinde okumadığım yazar ve kitaplarını not alıp incelemek bana ayrı bir keyif kattı diyebilirim. Yazarın daha önce #hyunamdongkitapevi adlı eserini de severek okumuştum. Bu kitabı daha çok okumaya yeni başlayacaklar veya okuma alışkanlığını arttırmak isteyenler için tam bir yön gösterici diyebilirim. Çok kitap okuyan biri olmama rağmen altını çizmeden geçmediğim bir sayfa dahi olmadı diyebilirim. Onun için herkesin ilgiyle okuyacağı, okurken deneyim kazanmanın yanısıra yeni bilgiler de öğreneceği yol gösterici bir kitap. "Zihnim karmakarışık olduğunda,kendimi KİTAP adlı bir odaya atar, içinde kaybolurdum." Sizler de aynı düşüncedeyseniz kitap tam size göre..Şimdiden keyifli okumalar #hwangboreum #destekdükkan #bookstogram
Kitapların İyileştirme GücüHwang Bo-reum · Athica Yayınları · 2025514 okunma