Puan vermedi·200 syf.····Okunma: 07 Mart 2026 16:52 Kitapla ilgili düşüncelerim karışık açıkçası. Biraz sonra ne olacak düşüncesiyle merak içinde okuduğum öyküler kadar sıkıntıdan patlayarak okuduğum öyküler de vardı. Yazardan okuduğum ilk kitap ve bildiğim kadarıyla başka kitapları da var. Onlar da öykü kitabı mı bilmiyorum ama kitaptaki bazı öyküler hakkında 'keşke bunu bir roman olarak okuyabilseydim dediğim oldu. Doymakbilmez, Şüpheli Küçük Çitalya(aşırı iyi bir kurgu çıkabileceğini inaniyorum), Kof Kemikler,Kitlesel Yok Oluş(favori hikayem) bu hikayelerdendi. Gotik Kız Arkadaş ve Gece Takipçileri en sıkıldığım öyküler oldu. Ne kadar travmatik etik olmayan iğrenç pislik şey varsa hepsi kitaptaydı ve okuyucuya iyi geçirildiğini düşünüyorum. Ve malesef ki dünyanın her yerinde sıkıntılı konuları romantize etme hastalığı olduğu için popüler olmamasından çok memnun oldum. Neyse kitap puanlama işinde çok kötü olduğum için bir puanlama yapmayacağım ama okuduğuma pişman olduğum bir kitap değildi açıkçası.