Kıymetli Kitapsever Dostlarım;
Bugün sizlere #KadriyeTurhan'nın kaleminden çıkmış olan #TuvaaldekiSır eseriyle geldim.
Her ne kadar kahramanlarımız Gül ve Sinan üzerine kurgulanmış oldugunu zannetmis olsakta romanın sonunda kitap görselinde tuvaldeki sır'ın ortaya çıkmasıyla gercegi öğrenmiş oluyoruz diyebiliriz.
Gül ve Sinan , Iki kuzenin cekismelerinin sonucunda birbirlerine karşı bir şeyler hissetmeleri , gönüllerinde sıcak hislerin başlangıcı sayılacak durumların yaşanması ile aşk çemberine bir yol başlıyor. Derler ya büyük aşklar büyük kavgalar ile başlar diye. Bu aşk sürecinde her ikisi de büyük bedeller ödeyecekler.
Gül tuvaldeki gözlerin kime ait oldugunu nasil öğreneceği ve bu sır onun hayatındaki faturanın büyüklüğünü , aynı çatı altında bulunan insanların yaşadıkları olayları nasil yıllarca fark etmeden yaşadıklarını, yapıtları diğer kahramanımız Teoman geçmişini ailesinin niye saklamak zorundan kaldığını ve bunun ne kadar doğru olabileceğini ve sonuçlarını öğrenmek isteyen okurlarımız eseri okuyarak ögrenebilirler. Her bireyin kahramanlarımizın hayatından kendine çıkaracak dersler olabileceğini belirtmek isterim .
Yazarımızın kalemi daim okuru bol olsun.
#KitapAşktır #kitapalıntıları #kitapokumakgüzeldir #okuyorum #roman #Kitap #kitaptavsiyesi #kitapönerisi #kitapkurdu #kitapaşkı #kitapkokusu #kitapsever #öykü #anı #kitapalıntıları #kitapokumakgüzeldir #Aşk #İhanet #Sevgi #okudumbitti