2026 18. kitabı
Arif Nihat Asya 'nın haklı olduğu ve dik durduğu için sürekli uğraşılmasından dolayı ve şairin cevap verme hususunda yaşadığı enerji kayıpları için dönemin milletvekili olan Ferit Celal Güven bir açık mektubunda şaire şu cümleleri ile seslenir : Aziz öğretmen Arif Nihat Asya, "Kamil, olgun insanlar için şereflerin ve imtiyazların en değerlisi olarak daima gözde tutulmuş olan (Öğretmen) vasfınla sana hitap ediyorum. Ben uysal yazarlardan, uysal fikir adamlarından kendi payıma hiç hoşlanmam. Uysallar orijinal olamazlar. Bu gibiler standart pazar eşyasına benzerler. Sen bu çeşitlerden olmadığın için, her yerde ve her zaman kavgalara, dövüşmelere mahkumsun. Sen; Öğretmen Arif Nihat Asya, insan yavrularının kafasını, yüreğini yapan ve onları geleceğe hazırlayan, ikinci bir babasın. Emeklerinin, güzel niyetlerinin mükafatları yüreklerde kök salmaktadır." [...] #meki_022kitaplığı #kitaplariyikivar #kitapaşkı #okumaaşkı #kitap #kitapönerisi
Arif Nihat Asya'nın İzinde AdanaSongül Kundakçı Cansız · Akademisyen Kitabevi Yayınları · 20222 okunma