·656 syf.····Okunma: 08 Mart 2026 14:02 Öncelikle herkese iyi okumalar
Dan browen efsanesinin yeni kitabı çıkınca tabiki hiç düşünmeden koşa koşa gittik aldım ve an itibari ile kitabı bitirdim
Şimdi eleştiri kısımlarına geleceğim kitap tipik bir dan browen tarzı gibi başlamadı normalde yazar bütün kitaplarında ilk bölümde bir cinayet sahnesi ile açar orda bir ifade kullanır biz okuyucu olarak ne alaka deriz sonradan finalde o ilk sahnedeki ifadenin derin anlamı ile tokadı yeriz burda busekil olmadı
Özellikle beğenen olabilir ama ben son bir kaç kitabında eski dan browen tadını malesef bulamadım ( ihanet noktası da Vinci şifresi melekler şeytanlar dijital Kale bunlar her yonu ile müthiş kitapların özellikle cehennem başlangıç kayıp sembol kitaplarında bir düşüş içinde benim için yazar aynı şeyleri grange içinde düşünüyorum nerede kurtlar imparatorluğu kırmızı kan nerede kızıl karma lontano ) tabiki bu benim şahsi görüşüm katilmaya bilirsiniz
Yazarın bu yeni kitabindada bence tempo problemi anlatmak istediği konuyu açıklamak için bazi yerlerde sürekli tanımlamalar yapmış bu bölümlerde açıkçası yoruldum
Finaldeki katil karakteri iyi düşünülmüş ve ters köşe yaptı bu bölümleri sevdim
Bunun harici umarım yazar ilk dönem eserleri kalitesine döner
Herkese iyi okumalar