Hepsine cevap vermişsin ki mesaj kutunda 28 yazıyor boyum kadar, öpücüklü mesaj atıyorsun (nasıl attığın umurumuzda değil ama masum gibi oynamayın). Sonra niye mesaj atıyorlar. Erkeklere laf ediyorsunuz da siz de az değilsiniz ya.
Gönderi kullanım dışı
4 +1'leme
13,9bin Gösterim
Paylaşan sırf kadın diye savunuyorsunuz ya. Tanımadığı adama öpücük atıyor sıkıntıyı erkekte buluyorsunuz. Mesaj atmasaydı diyorsunuz aynen erkek mesaj attı diye suçlu ama kadın yaparsa sıkıntı yok çünkü ilk erkek mesaj attı
lafım mesaja cevap vermesi veya nasıl verdiği değil. Ne yapıyorsa yapsın ama özelinde yapsın bu ne ya kadın diye her şeyi savunmayın. İstemiyorsan cevap verme veriyorsan paylaşma. Cevap vermişsin 28 i ile de konuşuyorsun öpücükler falan filanlar tanımadığı kişilere ama niye yazıyor diyorsun. Kapat o zaman. Cevap verme! Yeter cidden ya
Hey güzel Allah’ım daha neler göreceğiz 🤦‍♀️ Ne oldu yani mesaj attı da, bana da mesaj geliyor cevap vermeyince de ölüp bitmiyorlar peşimden. Burada sadece bilgi alışverişi anlamında mesaj yazan ve sonrasında beni asla rahatsız etmeyen insanlar da oldu. Hoş bulmadım isimleri böyle paylaşmayı. İnsanlar düşündüğünüz kadar bayılmıyor gözünüze ama biz inandık tamam.
elif♧elif♧ o da yetmiyor gibi hakaret ediyor. Buraya geleli bir gün olmuş +30 kişi sana kitap danışmak için mesaj atacak değil herhalde. Bunu bilmeyecek kadar salak değildir umarım. Cevap veriyor sonra sapık diyor. Bak sapık olabilirler ama engelle geç cevap verme. Herkese yazılıyor kafana uyarsa konuş uymuyorsa konuşma bu kadar özelde ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor.
Ben de bıktım akışta böyle mesaj kutusunu paylaşanlardan. Bunların amacı herşey olabilir. Duyar kasıp akışta yer almak, takipçi kasmak, özgüveni az olup kendini sanal alemde ispat etmek, ergenlik şovmenlikleri, vs vs Ama bizi ilgilendirmiyor sebebi. O kadar yapay gözüküyor ki yaptıkları, çünkü denildiği gibi cevap vermemek veya bir engel herşeyi çözecek ama yapmıyor. Ben de böylelerini görünce sessize alıyorum ya da engelliyorum. Tavsiyem sizler de böyle yapın:)
Fazla tevazu .... Nasihat dinletiyor. Haltı o yiyor hakareti biz.
3-5 edebiyat yaparız felsefik takılırız diye indirdiğimiz uygulamaya bak 👀 kız mesaj kutusunu paylaşmış😁 Nerde bu varlık var mıdır yok mudur soruları????😸
Evet kendisi cevaplıyor ama bize hakaret ediyor