2026 6. kitabı
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar Kötü başladığım 2026 yılını güzelleştirmek için elimden geleni yapıyorum ve kitaplarıma sığınıyorum. Bu kitap çok güzel bir liman oldu bana.Bu mübarek ayda okumak nasip oldu. Ruhumun dinlenmesine de vesile oldu. Yol gösterdi, yoluma şekil verdi. Alıntılarım alıntı defterimde yerini aldı. Kuran’ı Kerim’den ayetlerle, yazarlarımızdan alıntılarla, yaşamdan kesitlerle mutluluğun inşasını bizlere aktardı. Kişisel gelişim kitabı gibi görünse de yol gösterici, yolunuzu aydınlatıcı bir eser. Okuyun tavsiyemdir. Mark Twain Seçme öyküler kitabında şunu yazmış ; “insan hem acı çekme makinesidir hem de mutluluk üretme fabrikası” Kısa bir yaşamın ardından, daha açmadan solan çiçekler gibi bütün varlığını kaybedeceğini düşünen insan ne ölüme be hayata ne de başından geçenlere sağlıklı bir anlam yükleyebilir. İnsanın kendini mutlu hissetmesi için ortada binlerce gerekçe vardır. Ama kendisini mutsuz etmeye karar verdiğinde bu yönde de çok sayıda kanıt bulabilecektir. #sedosokudu #mutluluğuninşası #okudumbitti Kahvekokulukitaplar1 @mecitomurozturk #reklamdeğilbenimkitaplarım
Mutluluğun İnşasıMecit Ömür Öztürk · Timaş Yayınları · 2026184 okunma