·224 syf.····Okunma: 06 Mart 2026 22:52 Merhabalar değerli kitapseverler, bugün sizlere Dilvin Gerçek'in kaleminden çıkan Son Sardunya adlı kitabı tanıtmak istiyorum.
Kitabımız Tuana ve Saye isimli iki kız kardeşin anneleri Sultan Hanım'ın hastalanıp hastaneye kaldırılmasıyla başlıyor. Sultan Hanım'ın hastalığı kötüye gidip bir de üstüne her şeyi unutmaya başladığı için bakımı hepten zorlaşıyor ve sonrasında Tuana ile Saye bir bakımevi bulup Sultan Hanım'ı oraya yerleştiriyorlar.
Saye ve Tuana hayatlarına devam ettikleri süre içerisinde Tuana, annesinin kaldığı bakımevinin müdürü Timur Bey ile tanışıyor ve aralarında bir etkileşim başlıyor. Sonra neler mi oldu? Sonrası kitapta.
Timur ve Tuana neler yaşayacak?
Sultan Hanım'ı nasıl bir son bekliyor?
Tüm bu soruların cevapları ise kitabın içerisinde saklı. Psikolojik derinlik, aile bağları, aşk gibi temaları içeren bu kitabı kesinlikle herkesin okumasını tavsiye ediyorum. Saye ve Tuana arasında yaşanan diyaloglar ilgimi çekerken Timur karakterine ise aşırı sinir oldum; sebebini kitabı okudukça öğreneceksiniz. Yazarımızın kalemine sağlık, okuyucusu bol olsun.