2026 49. kitabı
JENNIFER HUNTER~ 7. KURBAN~ Selam.Bugün sizlere #jenniferhunter kaleminden #7.kurban kitabı ile geldim.Yazarın kalemi ile #kayıpkurban kitabıyla tanışmış ve çok sevmiştim.Zekası ve kurguyu işleyişine okuru hayran bıraktığını söyleyebilirim.Bu kitabını da çok sevdim.Psikolojik-gerilim ve polisiye türünde okumayı sevenler kesinlikle bu yazarın kitaplarına bir şans vermeli diyorum.Özellikle kitabın başlarında ben ne okuyorum böyle yahu dedim.Kate karakterinin yaşadığı onca şeylerden sonra toparlanmasına ve bir de üstüne yeniden aynı şeyleri yaşayabilecek olması ihtimaline karşı zekası ve cesareti ile başa çıkmak için verdiği mücadelesine bayıldım.Ve erkek arkadaşının ona destek olmasını takdir ettim.Benim için soluksuz bir okuma oldu. Kate yıllar önce ortaya çıkan,kadınları günlerce alıkoyup acımasız emellerine alet ettikten sonra onları acımasız şekilde öldüren seri katilin 7. ve son kurbanıdır.Bu seri katil öldürdüğü kurbanlarının yanına gül koyduğu için halk tarafından ona Gül Biçen adı verilir.Kate onun son kurbanı olarak elinden kaçmayı başarır ve seri katil polis tarafından öldürülür. Kate aradan geçen üç yılın ardından hayatını yeniden kurmuş ve travmalarını en aza indirmiştir.Ta ki cinayetler yeniden başlayana kadar.Katil her cinayetin ardından Kate’in kapısına gül bırakmaya başlıyor ve Kate’in geçmiş kabusu yeniden tetikleniyor.Katilin amacı Gül Biçenin başladığı işi tamamlamak ve kaçan 7.kurbanı yani Kate öldürüp serisine devam etmektir. Kate korkularıyla baş edebilmek için yıllar önce ona destek olan kayıp kurban kitabından da tanığımız FBI psikoloğu Ryan’ı arar ve ondan destek ister.Ryan de Kate’in yanında olmak ve olayı çözmeye yardımcı olmak için geri döner.Kate,Ryan ve FBI şimdi eski katili taklit eden bu adamı bulamaya ve neden onu taklit ettiğini bulmanın peşine düşerler.
7. KurbanJennifer Hunter · Sonsuz Kitap · 202619 okunma