·480 syf.····Okunma: 06 Mart 2026 00:00 Serinin ikinci kitabı da bitti . Ne yalan söyleyeyim ilk kitabı okuyunca sırf seriyi aldım okuyayım düşüncesiyle okudum ama ikinci kitap bence bire göre çok çok iyiydi. Birinci kitapta havada kalan konular biraz daha anlaşıldı diye düşünüyorum hala zamanda yolculukta kafamda soru işaretleri olduysa da çok daha sürükleyici bir şekilde ilerledi kitap .
Birinci kitapta en son Joan, Nick uzerinde gücünü kullanmıştı gücün ne olduğunu ikinci kitapta çok daha iyi anladım. Zamanı geriye alıp başka bir zaman çizelgesi olusturup ailesiyle mutlu bir hayat yaşamaya başlayor ama olayları bir tek kendisi hatırlıyor . Ne Nick, ne kuzeni Ruth hiçbir şey hatırlamıyor yaşadıklarıyla ilgili . Ve bir gün tekrar zamanda yolculuk yapmak zorunda kalıyor hem de Nick ile Canavarlar hakkında hiçbir şey hatırlamayan Nick'i canavarların bulundukları yerlere götürüp saray muhafızlarından saklanmak zorunda kalıyorlar. Kitap bu koşuşturma anında yaşananlar ve bu kovalamacanın altında yatan büyük sırrın öğrenilmesi ile akıp gidiyor . Kitap sonunda gerçekten beklenmedik bir şey var son kısmı çok sürükleyiciydi . Bence bu ikinci kitap için seriye başlanır diyebilirim inşallah üçüncü ve son kitapta hayal kırıklığına uğramam