2026 21. kitabı
Bazı evler sadece duvarlardan oluşmaz… İçlerinde yıllarca saklanan sırlar, suskunluklar ve yarım kalmış hikâyeler de yaşar. İşte bu kitap tam olarak böyle bir evin kapısını aralıyor. Annelerinin ölümünden sonra yıllar sonra bir araya gelen üç kardeş… Aralarındaki kırgınlıklar hâlâ taze, geçmiş ise sandık sandık sırlarla dolu. Tartışmalar büyürken zihinlerini kurcalayan bir başka gölge daha var: Yedi yıl önce ortadan kaybolan babaları. Tavan arasında buldukları eski bir video kaseti ise her şeyi altüst ediyor. Çünkü o kaset, yıllardır “kayıp” sanılan bir kızın aslında bir cinayete kurban gittiğini ortaya çıkarıyor. Ve o andan sonra insanın aklına tek bir soru takılıyor: Katil bu ailenin içinden biri olabilir mi? Akıcı, merak duygusunu sürekli diri tutan ve okurken insanı şüpheyle baş başa bırakan bir psikolojik gerilimdi. Sayfaları hızla çevirdim; neredeyse tek oturuşta bitirdim diyebilirim. Çünkü bazı sırlar vardır… Saklandıkları yerde sonsuza kadar kalmazlar. Bir gün mutlaka ortaya çıkarlar.
Ev Sırların Gömüldüğü YerdirJeneva Rose · Epsilon Yayınevi · 202514 okunma