Günlük meselesi
2026 1. kitabı
Kitap değil film olsaydı da en fazla 5 puanı hak ederdi. Çünkü sonundaki ters köşeden başka bir numarası yok kitabın. Özellikle mantık hataları beni okurken çıldırttı. Bundan sonra spoiler var. *Spoiler* Kocasını pompalı tüfekle öldürmüş kadın ve hiç konuşmuyor. Akıl hastanesine yatırılıyor ama kimse yanında getirdiği günlüğü yıllarca farketmiyor veya okumuyor. Kadına damardan öldürecek kadar morfin veriyorlar el yazısıyla 2 sayfa günlük yazıyor. Günlük yazacak kadar kafası yerinde ama yardım istemiyor. Kimseye bir şey söylemiyor. Eehh artık! Theo kadına kocasını öldürttürüyor. Şu an ismini bile hatırlamadığım yunan tragediasını bir türlü anlayamıyor gidip bir de yunana soruyor. Yok resme bakıyor arkada izleyen bir adam görüyor acaba bu ne ki diye merak ediyor. Böyle ters köşeyi herkes yapar çünkü yazar kitabın başından beri okuyucuya Theo'nun zihninden geçenleri okuturken yalan söylüyor. Ben armutum armutum diye anlatıktan sonra aslında ben elmaydım diyor. Meğer her şey rüyaymış kadar basit bir kurgu. *Spoiler*
Sessiz HastaAlex Michaelides · Domingo Yayınevi · 202312,8bin okunma