Puan vermedi·316 syf.····Okunma: 03 Mart 2026 22:18 İyi ki okudum dediğim o kitap. Bu kitap biz okurları duygudan duyguda sokuyor kesinlikle içerisinde sadece aşk yok kendini bulma arayışı büyümek ve büyüdükçe güçlenmek belki de hayata dair zor kararlar almak insanın kendisiyle hayatıyla yüzleşmesini sağlıyor ne kadar kayıp ve acı yaşarsak bunu kabullenmeyi ve sindirmemizi özetliyor. Eğer sizde okurken kendinizi bulacağınız duygular arasında geçiş yapacağınız ve özellikle karakter ile duygusal bir bağ kuracağınız bir kitap arıyorsanız kesinlikle okumanızı öneririm.
Gelelim kitabın minicik konusundan bahsetmeye; Colorado’nun Lola bölgesinde yaşayan Victoria daha 12 yaşındayken annesinin kaybediyor ve maalesef evin tüm sorumlulukları üstüne yükleniyor bırakın çocuk olmayı daha gençliğini bile yaşayamıyor ondan sürekli olgun olması bekleniyor. Bir de Wilson var kasaba tarafından dışlanan istenmeyen bir Kızılderili kasaba halkının önyargıları ve ırkçılığı karşısında ayakta kalmaya çalışıyor.
Bu iki faklı dünyanın insanlarının yolları bir gün kesişiyor ilk başta Victoria ne kadar istemese de düşünmese de bu iki yürek birbirine aşık oluyor. Ailesinin huyunu bile ve kasaba halkının Wilson’a olan sözleri bakışları bilen Victoria bu aşkı gizlemeye karar veriyor. Ancak çok zaman geçmeden başlarına gelen trajik olaydan sonra Victoria ailesinden ayrılmak uzaklaşmak zorunda kalıyor. Hayat Victoria asla adil davranmaz sevdiği adamı kaybeder ancak karnın da onun hediyesi vardır ama artık bir ailesi de yoktur… Sığındığı kulübede büyük bir yaşam mücadelesi vermeye başlar defalarda ölümün kıyısına gelse de asla pes etmez aklında her daima Wilson ile kurduğu hayal vardır hayatı tıpkı bir nehir gibi akmaktadır ve ne yapacağına bir türlü karar veremez bu mücadelede Victoria’nın başına başka neler gelmiştir hepsi ve fazlası kitapta