2026 9. kitabı
Okunma: 11 Mart 2026 13:49
* Fantastik * 1. Kitap (3 Kitap Olacak) * Hasta olduğundan ve canı çok ama acıdığından dolayı ö.lmeyi bekleyen Yargı , ö.ldüğünde kendisini farklı bir evrende bulur . Burada her şey düşündüğünden farklıdır. Ve acı hâlâ tam olarak bitmemiştir . İçerisinde türlü sırların bulunduğu yeni yaşantısında , ruh eşiyle de tanışma fırsatı bulmuştur. Okudukça yeni şeyler keşfederken oldukça eğlenceli, sorgulayıcı ve bir o kadar etkileyici bir evrene hoşgeldiniz. Unutmayın Ö.lerek kurtulamazsınız . Yaşamayanlar' a Hoş Geldiniz. # Daha tanımaya başlamadan üçüzlerin ikisinden acayip farklı bir hava almıştım. Çekingenlik hissediyordum ama onların olayları da farklıymış. Onlarla kurguduğumuz bağ oldukça özel ve güzeldi. Aslında bu bağda evrenin iç yüzeyinin gerçekten bize yansıtıldığı gibi olmadığı ; içlerinde sırlar , cevherler barındırdığını da gösteriyor. Belki de bilmek dahi istemeyeceğimiz bir kaos da barındırıyordur # Ruh eşi kavramının herkes için olmadığı bir evren .. Ruh eşi , oldukça özel . Sen de saklı bir sır. A.Z. benim sabırlı yıldırımım . Onun eşini aradığını bilmeden eksikliğini hissetmesi ve onu sabırla beklemesi çok iyiydi. Bazı sahneler yanaklarını ısırarak sevesim geliyor . İkisinin birinine mühürlenmiş olması kalbimi fethetti. # Ailesinden ayrılacağı için çok üzgün olan , kimsesiz kaldığını düşünen Yargı'nın , daha ayağını bastığı ilk andan beri aile (!) sıcaklığı hissettiren birkaç kişiyi bulabileceğini kim düşünebilirdi ki ? Belki de yalnız kalan asıl kişi Hazel'di :') # Oldukça büyülü bir dünya . Güçler , gruplar , uyandırma perisi , körpü , mühürlenmiş dostlar ve daha daha nicesi. Bence bu evren biraz abartılmalı Mutlaka okumanızı öneriyorum . # Bir şey itiraf etmeliyim ki fantastik kurgularda bazı zamanlar, işte bu evrenin içerisinde olmayım derim ve hayallerimden bir parça olur . Minik çocuklar gibi hayal olarak kalır . Ama bu evren , bu evren beni korkuttu lxjskq . Öldükten sonra, tüm acılarımın bittiğini düşündüğüm zamandan sonra bu şekilde acı , hayat , sorumluluklar vs. benim kabusum olurdu . Ve bu itiraftı. Bu kurguya tüm kalbimle bayılsam da maalesef yaşamak istemediğim bir evren olarak kalacak Arat Zemheri olayı biraz düşündürse de almasam daha iyi olur # Gülüp eğlendiğim , sırlarını merakla okuduğum bu evrenin devam kitaplarını da heyecanlanla bekliyor olacağım Yazarımızın emeğine sağlık
YaşamayanlarTuğba Yıldırım · Ulysses Yayınları · 018 okunma