2026 14. kitabı
Merhaba arkadaşlar sizlere güzel bir kitap yorumuyla geldim. . . Kitabımız tam bir sorgulayıcı türde kitap. Yazarın kitapları 25 dile çevrilmiş çok okunan kitaplar arasında. Kahramanımız aslında Dolores.Hadi onu tanımakla başlayalım. Kırılgan,içine kapanık düşünceli hayatın yıprattıgı zor şartlar altında arada kalan bir kadın. Dolores donuk yüzlü biriymiş pek sohbeti sevmeyen sorulan şeylere cevap veren biri. Ama o bir öğretmen öğlen derslerine girip akşam yaşlı annesine bakmak için annesinin evine gidiyormuş. Bir gün kendi evinin bagajinda bir oyuncak bulur aslında buna oyuncak demek doğru değil ama yorum olarak öyle yazayım bu oyuncak biraz farklı +18 bir oyuncak. Bunu görünce hem şaşırır hem kırılır kendine yediremez. Eşi zoey normalde anlayışlı ve pek birseyi sorun eden biri değildir karısının sorularından dolayı şaşırır ve cevap vermek yerine boşanmayi tercih eder. Bir süre sonra Dolores onu dinler ve duydukları şeyler karşısında hak verir. Yada evliliğini yıkamamak için hak vermek zorunda olur. Neden yapay zeka da olsa aldatma aldatma olmuyor mu ne fark ediyor? Kitabı okurken farklı duygulara kapıldım anlamaya çalıştım çoğu yerde üzüldüm Dolores e sarılmak istedim David'e kızdım ama en sonunda evliliğini kurtarmaya çalışan ve bunu doğru olarak kabul eden o kadına sarıldım. Güzel ve dolu dolu bir kitap okudum.
Hey, ZoeySarah Crossan · The Kitap · 202549 okunma