2026 49. kitabı
Kütüphane projelerine yatırım yapacak şirketin davetine projesiyle katılan Rhea bu konuda biraz umutsuzdur. Şirketin sahibi Spencer Devereaux ile tanışmış ve ondan etkilenmiştir. Birlikte dans ettikten sonra bir gece geçirmek için Spencer'ın evine gitmişlerdir. Gece sonunda Rhea uçağa binerek ayrılır. Sonrasında hamile olduğunu öğrenir ve Spencer'ın vermiş olduğu özel numarasına mesaj atar fakat ona ulaşamaz. O sırada Spencer bisiklet yarışında kaza geçirmiş hastanede vücut kırıklarını iyileştirmeye çalışmaktadır. Yani bir kitap iyi başlayıp nasıl bitirilemez onu okumuş oldum. Yıllar geçmiş olsa bile ikisi de o geceyi unutmamış. Erkek kardeşinin düğününde de tekrar karşılaşıyorlar çünkü Spencer erkek kardeşinin en yakın arkadaşı. O sırada yanlış anlaşılmaları düzeltiyorlar ama bizim saf kadın kızın var diye söylemek yerine seks yapmayı daha uygun görüyor:⁠-⁠) Ya hu kızından haberdar olmadan 1.5 yıl geçmiş zaten ne diye daha da uzatıyorsun? Sırf seks yapabilmek için kızının babası söylemedi ve bende deli oldum tabii ki. Adam o kadar romantik şeyler yaptı ki kadın onu kırmaktan asla çekinmedi. Erkek kızını öğrenince delirdi ki haklı. Bir adama baba olacağını söylersin hayatında olup olmayacağına karar verir bencilce davranamazsınız çünkü o hayat sizin değil artık çocuğunuzu da ilgilendiren bir hayat. Birbirlerine duyguları söyledikten sonra kızını öğrendi adam ve kadın diyor ki kaybetmekten korktum:⁠-⁠D ee başta söyleseydin ablacım? Ayy neyse sinirlerimi aşırı bozdu kitap. Belki de ben hassas davrandım bilmiyorum.
Knocked Up by a BillionaireTessa Rivers · Independently Published · 20254 okunma