2026 42. kitabı
"Yaralasar - 1, Maral Atmaca'nın ilk kitabı: Yetiştirme yurdunda büyüyen Sedef ve 29 kimsesiz çocuk bir gece 'damgalanır', artık 'Yarasa' olurlar. Damgacıyı gören tek kişi Sedef'tir; yurttan kaçış, sokak hayatı, yıllar sonra damgacının peşine düşmesiyle intikam, gizem ve travma dolu bir hikaye başlar. Aksiyon ve gerilim yüksek, tempo hiç düşmüyor – bir oturuşta bitiyor. Beğendiğim: Akıcılık bomba, olaylar sürükleyici, Sedef'in güçlü ve kırılgan hali çok gerçekçi – karakterlerle bağ kuruyorsun. Gizem unsuru merak uyandırıyor, duygusal derinlik (travma, yalnızlık, sarma/yaralama metaforu) etkileyici. Maral Atmaca'nın dili sade ama vurucu, yan karakterler bile unutulmuyor. Karanlık ve orijinal kurgu bağımlılık yapıyor. Beğenmediğim: Bazı yerlerde betimleme ve anlatım sade kalıyor (ilk kitap olduğu belli), mantık hataları ve zorlama twist'ler var. Wattpad kökenli olduğu için ergen dili, tekrarlar ve dramatik sahneler cringe hissettirebiliyor. Alaz gibi karakterler sinir bozucu olabiliyor, ilişki dinamikleri toksik gelebiliyor. Genel olarak karanlık gerilim ve intikam seviyorsan çok keyifli, serinin devamı merak ettiriyor. Puan: 8/10 #Yaralasar1 #MaralAtmaca #1000kitap"
Yaralasar - 1Maral Atmaca · Ephesus Yayınları · 202113,1bin okunma