2026 14. kitabı
Okunma: 10 Mart 2026 18:41
#okudumbitti Engel Siz Psikoloji " Düşünsel engelleri aşmanın psikolojisi" Sizlere şöyle bir soru sormak istiyorum kitap ilk size ne Düşündürdü? Hayatınızda 'Engel Siz Psikoloji'hakkında ne düşünüyorsunuz? Mart ayına yakışan çok güzel bir eser okudum psikoloji anlamında,bilgi açısından eğitici ve öğretici bir eserdi benim için Toplam 3 bölümden oluşan içeriğinde, Düşünsel ve içsel anlamdaki motivasyonumuz, benlik farkındalığımız ve kendimizi tanımamız , Psikolojinin bize anlattığı bilinçaltı farkındalık kazanmak kimlik ve benlik algısını anlamak gibi bölümlerden oluşmaktadır. °Yazarımızın hayatını okuduktan sonra ben anladım ki çok güzel bir şeyler başarmış ve çok güzel yerlere gelmiş eğitim anlamında kendine geliştirmiş Çok tebrik ediyorum kendisini ve bize bu kitabı okuttuğu için yeniden kalemi daim olsun demek istiyorum. ♡ Yazarımız hakkında size de bir tane bir şeyden bahsetmek istiyorum Çok önemli DİLKOGEM eğitim modeli, dil konuşma Gelişim Eğitim modeli kısacası kurucusudur. " insanın içindeki engelleri görmesi anlaması ve dönüştürmesi mümkün. ♡Bazı kitapların gerçekten okuma zamanını olduğunu düşünüyorum Çünkü bu kitap benim aslında içsel yolculuğumun farkında olmadığımı geç kaldığım bazı engellerimin olduğu aşamadığımı fark ettim ve tam da ihtiyacım olduğu zaman da okudum ve bitirdim. ♡Siz de içsel yolculuğunuzda farkına varmak isterseniz 155 sayfadan oluşan ,psikolojik ve kişisel alanında kitap. Kitapla Kalın️ •Yaşamımızın temelini oluşturan gerçeklerin, Aslında zihinsel süreçlerimizde şekillenen düşüncelerden meydana geldiği gerçeği, bireylerin algıları ve deneyimleri arasındaki kompleks Yapı içerisinde ortak noktalardır. •Hayat bazen bize öyle roller, etiketler yapıştırıyor ki kendi gerçek sesimizi duymak zorlaşıyor. •Geçmişi anlamak onu tekrarlamak değil, ondan öğrenmek ve büyümektir. •Gerçek değişim başkasını değiştirmekle başlamıyor. Kendini tanımakla başlıyor. Ve bu kitabı okuyup bitirdikten sonra senin nasıl bir yolculuğu başladığınızı kendinizi keşfetmeye ve hayata bakış açınızdaki engellerin yolunuza nasıl bir engel olduğunu fark ettiren güzel yolculuğa okumaya Var mısınız? #kitapönerisi #kitaptanıtımı #kitaptavsiyesi
Engel Siz PsikolojiVeysi Çeçen · Sokak Kitapları Yayınları · 202524 okunma