2026 9. kitabı
Okunma: 11 Mart 2026 23:10
YETİŞKİN OKURLAR İÇİN OLMASI GEREKEN BİR KİTAP. Hem psikolojik olarak hemde uygunsuzluk olarak. Ortaokul'daki kuzenime aldığım ve onun bana bana uygun değil diye verdiği bir kitap. Kendi ellerimle aldığım için kendimi suçlu hissediyorum. Pembelerle süslenmiş tatlı bir kapağı olan ve uyarısı olmayan bu kitap reşit olan benim bile psikolojimi etkiledi. Kitap resmen çarpık ilişkiler ağı. Sapıkça, etik ve ahlak dışı ilişkilerden ve bu ilişkilerden olan çocukları ve ailelerin yaşadığı buhranlardan bahsediyor ve hala bu ilişkiler aşk adı ile anılıyor. Aşk adı altında kişinin (daha doğrusu bir çocuğun) sapık bir ped#filinin yaptığı aşık olma deneylerine rızası dışında meyve sularına ilaç katılarak dahil olmasından bahsediyor. (Kapaktaki gözlüklü yaşlı dayı ve önlüklü kız evli, ortadaki de çocukları.) Kadını iksirle kendine aşık ettiğinde kız reşit bile değilmiş. Ve kızın öğretmeni! Bu yaşta kendi rızan ile büyük birine aşık olmak bile dikkat edilmesi gereken bir durumken rızası dışında yapılması korkunç. Hamile kalan kızı "sahipleniyor" Ve iksir yüzünden mi emin olamıyor sapık pislik. Kadın kızını sevemeyince suçlu anne oluyor. Üstelik yaşlı dayıdan şiddette görüyor. Eş(insel ilişkiler var. Evli insanların yaptığı (kibarlaştırmışlar) kaçamaklar var. Konusu bir yere bağlanmayan kötü bir kitaptı.
Duygu ve Düşünce
Botero Ailesi'nin Aşk EczanesiLee Sun-Young · Athica Yayınları · 2025238 okunma