2026 13. kitabı
#booktropes Gerilim Gizemli bir ev Cinayetler Ters köşe Gizli oda Hastaların ses kayıtları #arkakapak Yeni evli Tricia ve Ethan çifti, hayallerini süsleyen evi aramaktadır. Dört yıl önce sırra kadem basan ünlü psikiyatrist Dr. Adrienne Hale'in şehir dışındaki malikânesine bakmaya gittiklerinde şiddetli kar fırtınası sebebiyle evde mahsur kalırlar... Tipi dinene kadar da oradan çıkmaları imkânsızdır. Tricia, kar hafifleyene kadar oyalanmak için okuyabileceği bir kitap ararken gizli bir oda bulur. Bu odada, Dr. Hale'in hastalarıyla yaptığı bütün görüşmelerin ses kayıtları bulunmaktadır. Tricia kasetleri dinledikçe Dr. Hale'in esrarengiz biçimde ortadan kaybolmasıyla sonuçlanan korkunç olaylar silsilesinin perde arkasını anlamaya başlar. Tricia gece yarısına kadar bütün kasetleri teker teker dinler. Her birinin ardından bulmacanın bir başka şok edici parçası daha yerine otururken Dr. Adrienne Hale'in yalanları da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaktadır. Tricia nihayetinde son kasete ulaştığında korkunç gerçekle yüzleşmeye sahiden hazır mıdır ? #kitapyorumu Selam arkadaşlar. Bugün size çok merak ettiğim bir kitaptan bahsedeceğim. Kitabı okurken baştan sona kadar aralıksız bitirdim, elimden bırakamadım. Yani gerilimi iliklerime kadar hissettim diyebilirim. Şu zamana kadar ki okuduğum en iyi gerilim kitabıydı. Yazarın kalemi, konusu, olayların işleyişi, özellikle ters köşesi beni şok etti. Yazarın bize hissettirdiği şey çok iyiydi. Eğer gerilim kitaplarını seviyorsanız bu kitaba kesinlikle bir şans vermenizi isterim. Bu yazarın hizmetçi serisi de var ama ben henüz onu okumadım okuyanlar çok sevmişler, inşallah okuyacağım. Sakın Yalan Söyleme Freida McFadden
Sakın Yalan SöylemeFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20245,1bin okunma