2026 31. kitabı
Kal Anderson, mafya için çalışan ve onların pis işlerini halleden bir doktordur. Bu hayata geçici olarak adım atmış olsada oradan çıkması mümkün olmamıştır. Ancak patronunun küçük kızını takıntısı haline getirdiğinde işler onun için daha karışık bir hale gelmiş ve kendini takıntısı olan Elena Ricci ile evlenirken bulmuştur. Elena Ricci, Boston'un en güçlü suç ailesinin liderinin kızıdır. Doğduğu andan itibaren nişanlanacağı ve sonunda evleneceği adam onun adına babası tarafından seçilmiştir. Elena yıllarca nişanlısı Mateo ile evleneceği zamana kendini hazırlamaya çalışmıştır. Ancak Elena, gördüğü ilk andan itibaren Doktor Kal'ı düşünmektedir. Ve sonunda yirminci yaş gününde birlikte olurlar. İkisi içinde tek seferlik bir birlikteliktir. Ancak Elena'nın ailesi tehdit edilir ve Elena Meteo ile evleneceği gün kendisini Kal ile evlenirken bulur. Üstüne üstlük Kal onu sahibi olduğu adaya kaçırarak gözlerden uzak bir hayat sunar. Bundan sonrası ise ikisi içinde karışık ve geçmişle yüzleşmleri gereken bir dönemin başlangıcıdır. Karanlık romantizm ve mafya hikayelerini artık ne kadar çok sevdiğimi biliyorsunuz.Bu da onlardan biri oldu.Elena berbat bir hayatın içinde çok masum kalmıştı.Ta ki Kal'a kadar... Kal ne istediğini bilen ama konu Elena olunca kararsız kalan bir karakterdi.Çünkü aşk ve sevgi konusunda o kadar deneyimsizdi ki kalbiyle ne yapabileceği hakkında bir fikri yoktu.Ve sevgiyi çok yanlış yerlerde aradı.Elena, Kal'ın geçmişinde yaptıklarını öğrenince de biraz ilişkileri sallantıya girdi diyebilirim.Neyseki toparlandık ve hak eden hak ettiğini buldu.Özellikle de Elena'nın annesi, kadın kötülükten üretilmiş resmen.Bunların dışında yazarın minik notlarla ara ara karşımıza çıkıyor oluşu çok hoşuma gitti.Kitabın sonunda ek olarak verilen kısım ise olayların başlangıcı ve hikayeye derinlik katan kısımdı.Ayrıca kısımlar ve tetikleyici bazı ögelerinde bulunduğunu söylemem gerekir. Bu türü seviyorsanız okumanız gereken kitaplardan.
Sözler ve GünahlarSav R. Miller · Koronis Yayınları · 202651 okunma
Serinin devam kitapları olacakmış ama benim kafam karıştı da bu kitapta bu çiftin hikayesi bitiyor mu tam olarak?