2026 32. kitabı
Okunma: 12 Mart 2026 21:59
Spoiler var Kitap fena degildi. Yorumları okuduktan sonra daha çok olay ve Levana'nın kotulesmesi icin daha çok sebep beklemiştim, biraz boş geldi. Kitaba başlarken Levana'nın kötü karakter olmak için sebebi olduğunu bildiğim için seriden dolayı oluşan antipatimi bırakıp nötr başladım ama okudukça Levana'dan nefret ettim yasadiklarinin kat kat fazlasini hak ediyor. Ailesinden sevgi görmemiş ve ablası korkunç birisiymis ama yaptıkları şeylerin sorumlusu tamamen kendisi. Sadece sevilmedigi için deliren kötu kalpli bir kadınmış. Evret'e zorla yaptıklarını okudukça midem bulandı, Sol'da cok tatli bir kadinmis yazik oldu. Kitap boyu Evret'i taciz etmesini zorla ona bişeyler yaptirmasini (karısı öldüğü andan itibaren adam karisi icin aglarken adami ayartmaya calisiyor pislik) sonra sözde sevgisine karşılık alamayınca üzülmesini okuyoruz. Seride Levana hakkındaki iftiraların bazılarının da ablasının yaptığını falan öğreniyoruz ama ablasından daha beter çünkü hem kabukları hemde masum insanları öldürmek istiyor daha 15 yaşında olmasına ve masum saf iyi kraliçe olmak istermis gibi gösterilmesine rağmen yani ne diyebilirim ki. Keşke okumasaydim en azından zeki olduğunu düşündüğüm icin saygı duymuştum ama zekası da yokmuş.
LevanaMarissa Meyer · Artemis Yayınları · 20163,222 okunma