2026 5. kitabı
Bu kadının kitaplarını elimde taşımaya bile utanıyorum o derece bel altı sahneler koyuyor hep. Bi de bu grinin 50 tonu stayl işte geniş omuzlu aşşırı yakışıklı aşşırı karizmatik işi de süper erkek ve kendine güvenmeyen ama aslında güzel olan kız tiplemeleri bana aşşırı itici geliyor, şu hayal dünyasından bi çıkın kardeşim ya amma fantazi düşkünü çıktınız-_- neyse gelelim kitaba, o kadar saydırdıktan sonra yine de konusu iç cızırdatan türdendi. Aile içi istismarı çok güzel işlemişti. Lilye hem kızıp hem üzüldüm. Allah yaşatmasın tabi de bir kadının kendini delice döven birine hala aşk, arzu gibi şeyler hissedebileceğine inanmıyorum. Nefret orda her duygunun önüne geçer gibi geliyor ama bu benim için tabi. Farklı farklı insan var :'D yine de som kısımdaki rest ve lilynin ben ne yaparsam yapayım senin bana yaptıklarını haklı çıkarmazdı yükselişi çok iyiydi. Bu arada eşini istismar eden birinin değil iyi bir baba, ortalama bir baba bile olabileceğine inanmıyorum o yüzden yazarın da ryle a aşık olduğu doğrudur, son dk onu da iyi bi pozisyona sokmaya çalışmasından anlamıştık, sonsöze gerek yoktu:d
Bizimle Başladı Bizimle BittiColleen Hoover · Epsilon Yayınevi · 20248,4bin okunma