Uyuyan Güzel
2026 29. kitabı
Uyuyan Güzel ~ L. P. SICARD ~ #alıntı "... bir araştırma ekibi, insan embriyosu üzerinde bir genetik değişiklik yapacaktı. Bu fırsatı değerlendirmek için, kendimi bu ekibe dahil ettim ve rolümü oynadım." . #okudumbitti #kitapyorumu Selamlarrrrrr, Huuuuh ben ne okudum öyle yaaa... Yasaklanmış Masallar serisinde son düzlükteyim ve benim için zirve oldu bu kitap. . Mutlu sonla biten masallara yeni bir soluk getirip, korku ve gerilimi zirvede yaşattıran bu seriye mutlaka şans vermelisiniz. Yetişkin içerik, tetikleyici unsurlar yer aldığını bir kez daha dile getirip yorumuma geçiyorum. . Helene bir gece yaşadığı hata sonucunda hamile kalır. Çevresindeki herkes çocuğu aldırmasını söylese de o bebeğinden vazgeçmez. Doktor kontrolündeyken doktorun söyledikleri ile hayatı tepetaklak olur. Yapılan testler bebekte ciddi sorunların olduğunu, ya engelli doğacağını ya da doğsa bile çok kısa yaşayacağını söyler. Ancak müdahale edilirse bir mucize gerçekleşebilir. Bu bebeği çok isteyen Helene çaresiz kabul eder. Genlerine müdahale edilen mucize bebek dünyaya gelir. Masallardan fırlamış gibi sapsarı saçlı, masmavi gözlü bir prenses Aurora... Zaman geçtikçe her şey farklı olmaya başlar. Erken konuşmalar, erken okumalar, yaşıtlarının ötesinde bir zeka.. Her gece aynı saatte çığlıklarla uyanışlar... Kabuslar, kafasının içinde susmayan ve kendisini yöneten sesler... . Bir solukta okuyup bitirdim ve bir bu kadar daha olsa sıkılmadan okurdum. Şiddetle tavsiye ediyorum. . . . #okuyan_saglikciyorumluyor
Uyuyan GüzelLouis-Pier Sicard · Dokuz Yayınları · 202673 okunma