Arkadaşlar ben bir süredir yokum çünkü 1800’lerin Rusya’sına taşındım ve 1800 sayfalık bir devle boğuşuyorum. İlk cildi sağ salim bitirip 2. cilde geçtim. Pierre bildiğimiz gibi hâlâ hayatın anlamını arıyor o sırada uzaktan akraba gibi olduk ayıcıkla, umarım biraz da bana servetinden bırakmıştır, Andre desen her şeye küs Ali Rıza bey triplerşnde, Nataşa desen aşkım bugün de çok aşığım modunda.. biz de aralarında bir o yana bir bu yana savruluyoruz. Kitap bitince madalya verirsiniz e bize artık😌😇bir de kol kası yapmış olabilrm 🫩🫣📚 Savaş ve Barış (2 Cilt Takım)Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) NiçedaNiçeda dağlardağlar SultannnSultannn
7 +1'leme
7,3bin Gösterim
🥇🥇🥇🥇madalyalariniz hazır 😅🫶🏼 DemetDemet NiçedaNiçeda dağlardağlar SultannnSultannn 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 💐💐💐💐
Önceki 1 yanıtı göster
NiçedaNiçeda 😁😁 altın tabii 🤪😁 🥸 rica ederiz efendim 😁 başarılarınız daim olsun 🤑
13 yanıtı göster
Bu Kavgada sizlerle olduğum için çok mutluyum , yan dairede de ben varım kızlar da öbür blokta herhalde🥰😘aristokrat olduk yüksek sosyeteyiz artık 💃💃
Önceki 1 yanıtı göster
dağlardağlar Piyer de umarım bizim yan dairededir 🤣🤣 o salak hemen aşık olur zaten bana 🤪🤪
6 yanıtı göster
Okulda arkadaşlar her gördüğünde, ‘hey maşallah’ diyip durdu. Her bölümü okuduğumda diğer karakteri merak eder oldum. Anlayacağınız kitap beni esir aldı. Sizlerle aynı kitabı okuyup, yorumlarda buluşmak paha biçilmez. Bu arada kitap sayesinde Fransızcayı ana dilim gibi konuşmaya başladım 😅😂
Önceki 10 yanıtı göster
SultannnSultannn ben de ya sabah çok erken ya da akşam okyabiliyorum seni çok iyi anlıyorum bu yüzden 😇😇💖tatilinde de gez, nasıl olsa her zaman okursun 🫶🏼💗
Pdf okuyunca ne kadar büyük kitaplar okuduğumun farkında olmuyorum 🥶😂 şaka maka görünce bir ne yaşamışım ben oldum 🤓 kol kası yapmadım ama Fransızca çeviriler yüzünden göz kası yapmış olmalıyım ksjdjkd
Önceki 10 yanıtı göster
NiçedaNiçeda elbet bir gün buluşacaksınız ben inanıyorum 😁😂😂
Bu kitabın en güzel getirilerinden biri kol kası olabilir mi hocam 💪😂😅
Edebiyat aşkı denilince de biz:) Kimse okuma aşkımızı sorgulamasın valla bu arada Nataşa her zaman yeni bir aşka hazırdı zaten😂 iyi okumalar dilerim 🍂
Edebiyat aşkımızı kimse sorgulayamaz😅Nataşa bir, yedi kocalı hürmüz iki zaten bu alemde🫣 teşekkür ederim çok mersi size de iyi okumalar 😊🍃📖
3 yanıtı göster