Bir tik hayal kırıklığıydı.
2026 2. kitabı
5.5/10 Aslinda bir tık da değil,epey hayal kırıklığıydı. Bu üçlemenin ilk iki kitabı geçtiğimiz senelerde kısa denebilecek aralıklarla çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Haliyle ilk kitaptan kısa süre sonra ikinciyi okuyabilmistim. Tabi bekleme süresi kısa olunca olaular hala aklıma kalmisti,haliyle okuma deneyimim faha eğlenceliydi. Ama bu kitap öncekinden epey sonra cikti. Tabi ciktihini gorunce ben de bir heyecan gidip siparis ettim. Kitap elime gelince şaşırdım bu niye bu kadar ince diye,malum öncekiler tuğla gibiydi biraz. Oradan anlamalıydım aslinda xjxjxhhx Sonuç olarak,bence kitapta cogu seu oldu bittiye gelmişti. Aşk üçgeni kısmından zaten bahsetmek istemiyorum normalde de sevmediğim bir tema iyice berbat hale sokulmus. En azindan yan karakterlere dair daha fazla sahne beklerdim,ilk iki kitapta aktif rol alan karakterlerin hepsi bunda figüran gibiydi. Joan,Aaron ve Nick üçlüsüne de sinir oldum hani. Sonda tek sağlıklı ilişkisi olanlar Tom ve Jamie idi sanırım,gerci onlarin fa 2-3 tane göstermelik kismi vardi sjxjxjxr Dünya da çöpe atılmış biraz. Asiri guzel bir evreni var serinin,ama bu kitaptaki anlatım o denli karışık ki evrene olan ilgimi kaybettim. Haliyle üzücü bir final oldu benim icin.
Eski Bir DüşmanVanessa Len · Olimpos Yayınları · 202538 okunma