2026 18. kitabı
Okunma: 13 Mart 2026 20:51
MOLA YERİ Merhaba arkadaşlar bugün engelsiz_okurr un tavsiyesiyle okuduğum oldukça akıcı bir eserle karşınızdayım. Su gibi akıp giden bir içeriğe sahip, ben bir günde bitirdim desem Her sayfada gerilim, gizem ve merak dolu. Daha ilk sayfadan içine çeken karanlık bir atmosfere sahip. Bu kitaptan sonra yol üzerinde mola vermeye korkarım artık ben, bu eser aklıma gelir sürekli Hikaye de sıradan gibi görünen bir mola yerinde yaşanan tuhaf olaylar giderek daha da ürkütücü bir hal alıyor. Okurken adeta sahneler gözümüzün önünde canlanıyor. Abe hastane de yatmakta olan babaannesine gitmek için yola çıkar. Yol üzerinde bir benzin istasyonunda durur. Tuvalet molası verip bir daha yolda durmak istemez. Oda ne tuvalet kapısı Abe'nin üzerine kapanır. Başta bir oyun yada şaka olduğunu düşünür, ama gerçekler öyle değildi. Tuvalette kilitli kaldığı anlarda korku giderek artar. Abe artık hayali sesler duymaya başlar. Kilitli kaldığı süre boyunca çıkmak için çok uğraşır ve en sonunda çıkar ama hiç ummadığı bir manzarayla karşılaşır. Abe saatlerce uğraşıp çıktığı tuvalete geri gidip saklanır. Bundan sonrasını anlatmayayım siz okuyun Eser hem sürükleyici hem de gerilim dolu ben büyük keyifle okudum ve size de kesinlikle tavsiye ederim mutlaka okuyun derim Abe sizce neden tekrar tuvalete saklandı? Abe o benzin istasyonundan kurtulacak mı sizce? Abe'nin başına neler gelir sizce?
Mola YeriNat Cassidy · Nox Yayınları · 2026106 okunma