2026 145. kitabı
Selam arkadaşlar. Bugün size lahza kitabından bahsedeceğim. Kitap ilk olarak gizemli bir cinayet ile başlıyor. Haliyle erkek karakterimiz hapse giriyor. Kadın karakterimiz bu olayla yıkılıyor. Aradan zaman geçiyor ve yeniden karşılaşıyorlar. Tabii onları bekleyen acı zamanlar beklediğini bilmiyorlar. Çakır Mahru'ya kendini affettirmeye çalışıyor. Ama Mahru affetmek istemiyor. Çakır'ın ailesinden gelen tehlikeli bir iş yapıyor ve sevdikleriyle sınanıyor. Her iki karakter de zamanla birbirleri hakkında yeni şeyler öğreniyorlar. Karakterler öyle güzel seviyorlar ki birbirlerine olan aşkları o kadar büyük ki ne yaşarlarsa yaşasınlar ne kadar incinirlerse incinsinler teselliyi hep birbirlerinde buluyorlar. Herşeye rağmen hep birlikteler. Birbirlerinden asla uzak kalamıyorlar. Ana karakterlerimizin aksine yan karakterler de bir o kadar güzel ve ilgi çekiciler. Özellikle Mihriban ve Turan onları da çok sevdim. Kitap çok fena bitti yanlız. Gerçi kötü bir yerde biteceğini tahmin ettim. Kitabı çok severek okudum gerçekten. Yazarın dili çok sürükleyiciydi. Ben bu aşiret konulu kitapları sevdim sanırım. Lahza 1 - Mah ve Şer Hümeyra
Lahza 1 - Mah ve ŞerHümeyra · Dokuz Yayınları · 2022717 okunma