·436 syf.····Okunma: 13 Mart 2026 13:07 Dark Woods Pack adlı serinin ikinci kitabı bu ilkinden daha iyiydi fakat yine sıkıntım oldu gereksiz bir uzatma vardı kitapta . Enzo ilk kitapta okuduğumuz liderin Beta'sı kurtumuz kendileri . İlk kitabın kadın karakterinin 15 senelik kız arkadaşı Michaela kız kardeşini alıp bu grubun yanına sığınıyor . Problem bu kardeşler vampir ve bu kadar sene içinde yakın arkadaşı bile bunu fark etmemiş üstelik gruba söylemiyorlar ama asil soylu vampirler .
Michaela babasının küçük kız kardeşini kötü biri ile evlendirmeye kalktığı için kaçtıklarını anlatıyor .Kurt adamlar vampirlerden müthiş nefret ediyor fakat liderlerinin eşine saygısızlık olmasın diye kabul ediliyorlar .Toprakların bir köşesinde ev veriliyor bunlara ama bok gibi davranılıyorlar . Enzo karşı eve yerleşip devamlı ne zaman hainlik yapacaklar diye izliyor bunları .
Şimdi aslında durum çok vahim zira Michaela 450 yaşında korkunç güçlü ve en üst düzey eğitim almış lejyon denen birlikte bulunmuş adı ünlü bir savaşçı vampir . Bu kız lejyon 'dayken hocası olan ondan 300 yaş büyük bir vampir ile aşk yaşıyor kocası oluyor ve fazladan ruh bağı yapıyorlar . Fakat adam sonradan korkunç bir tip olunca kız 150 yıldan sonra adamın hainliklerini açığa çıkarıp onu hapse attırıp kaçıyor saklanarak yaşıyor . Ailesi zaten ayrı tiksinç tipler güç ve asalet için hep kızlarını kullanmışlar .Kurtlarla aylarca takılınca tabi sonunda belli yakınlık oluyor Enzo kadını beğeniyor . İlk kitaptan devam eden bazı olaylar ve Michaela ile ilgili durumlar ile kitabın konu iyiydi dediğim gibi külliyen gereksiz bir 75 sayfa çıksa çok daha iyi olurdu :P