2026 46. kitabı
Belvedere adlı serinin ilk kitabı ve ben bayıldım gerçekten kitaba ana çift nasıl güzel nasıl anlatamam . Ve bu kadar devasa derece imkansız ve güzel bir aşk nasıl olur diyor insan okurken . Aslında yazarın Alchemy serisinden iki kitap okumuş pekte yüksek puan vermemiştim konular yüzünden zira dilde sıkıntı yoktu . Burada konu aşk karakterler bu kadar güzel olunca :D Ivy 25 yaşında çok hem kalbi hem kendi çok çok güzel kızımız . İki yaşında annesini kaybedince babası yeniden evleniyor fakat yedi sene sonra baba ölüyor . Ivy sevdiği üvey annesi ve ikiz üvey kız kardeşleri ile kalıyor . Fakat felaket bitmiyor kadına erken yaşta bunama ile kendini gösteren bir hastalık tanısı konuyor . Durum gerçekten insanın içine oturuyor kızın eğitimi çok iyi değil babadan kalan yok fakirler yani dümdüz . Diğer seri Alchemy'nin geçtiği kulübe dışarı çıktığı adamla rastgele gittiğinde orayı yönete Gen kıza iş teklif ediyor kız kabul ediyor yoksa bitikler . İş tabi orada dans ıvır zıvır ve talep olursa kız kabul ederse erkeklerle birlikte olmak . Kız bir müddet çalışıyor ama üvey anneyi bakımevine koymak zorunda kalıyor kızlar elinden alınmasın çalıştığı yer yüzünden diye bir hafta daha kalıp çıkacak işten . Xavier de Vere 30 yaşında 900 senelik bir Düklüğün pek yakışıklı varisi babası ölmek üzere ölmeden evliliğini görmek istiyor varisinin . Xavier doğduğunda kendileri gibi asil bir kızın ailesi ile evlilik anlaşması zaten yapılmış ve 4-5 ay sonra evlenecekler . Fakat aralarında zerre çekim yakınlık aşk yok buz gibi arkadaşlık son derece iticiler her olay aralarında iş gibi . Neyse adamın 30 yaş kutlamaları için erkek kardeşi Benedict Alchemy müdavimi olarak evde orda olan çalışanları çağırıp hafif kopuk bir parti ayarlıyor . Ivy bu partiye grup ile gidiyor son işi olarak orada Xavier 'in erkek kardeşi kıza bonus ücret ile kardeşi ile birlikte olmasını istiyor . Kız adamın odasında bekliyor geldiğinde bunlar birbirlerini görüp bayıldılar zaten .Ama adam kızla olmadı etik olarak kızın para karşılığı bunu yapıp aşağılanmasını kabul etmedi . Sonradan kızın bonus alacağını durumunun kötü olduğunu öğrenip kızı ziyaret etti ve olay buradan tam başladı . Kız tabi parayı kabul etmedi adam 19 yaşında olan kız kardeşine yardımcı gibi tuttu bu sefer kızı . Bunlar tabi aralarında müthiş bir çekim var ayrı duramıyorlar . Ayrıca kız inanılmaz tatlı sıcak ailesi için kendini feda etmiş ve ediyor hali ile adamı mest etti . Bunlar sonunda sevgili oldu fakat bir yandan adamın evliliği yaklaşıyor aralarında sosyal olarak korkunç bir uçurum var . Kızın ailesi üvey annesinin bakımı işi arasında parçalanması adama aşık olmaya başlaması . Adam zaten kıza olan halleri ile beni gerçekten mest etti tek kelime ile . Oda kıza aşık oluyor ama dehşet çaresiz bir durum içinde ne yapsın bilemiyor babası daha kötüleşince düğünde yakına alınınca of :/ Devamını anlatmıyorum okuyacaklar için az merak edilecek şey kalsın Yazarın anlatımı o kadar güzel akıyor anlatamam o aşkı tutkuyu umutsuzluğu size net veriyor . İkinci kitap benim bunu okurken bile pek sevdiğim Benedict hakkında olacak ki çok meraktayım o kitabı :D
The HeirElodie Hart · Independently published · 02 okunma