Yeni yaşımın ilk satırı
Bir mum, küçük bir kek ve yanımda her zamanki gibi kitaplarım… Bazen hayat kalabalık kutlamalar değil, insanın kendiyle yaptığı küçük bir anlaşma oluyor. Bu yıl dileğimi yüksek sesle söylemedim; sadece içimden geçirdim. Çünkü bazı dilekler fısıltıyı sever. Yalnız kutladım, evet. Ama yalnız hissetmedim. Çünkü sayfaların arasında tanıdığım yüzlerce karakter, okuduğum her hikâye ve beni buraya getiren bütün anılar yanımdaydı. Yeni yaşımdan beklentim büyük şeyler değil: Biraz daha fazla kitap, Biraz daha fazla huzur, Ve belki biraz daha cesaret. Bu küçük mum, yeni bir sayfanın ışığı olsun. İyi ki doğdum. 📚✨
Duygu ve Düşünce
1 +1'leme
6,7bin Gösterim
Yeni yaşınız hayırlarla gelsin inşallah.
Çok teşekkür ederim Fatma hanım 😇
Geç görmüş olmama üzüldüm. Sağlıkla, huzurla ve en önemlisi sizi mutlu edecek güzel anılarla dolduracağınız uzun yıllarınız olsun. Kitaplarınız yoldaşınız, en zorda kaldığınız zamanlarda bile "hiç değilse bir mumluk ışığınız" var olsun. Dopdolu ve yaşanmış nice yıllara...
Önceki 2 yanıtı göster
okuryazarokuryazar Amin diyelim ☺️☺️
Bir kaç gün geç olacak ama doğum gününüz kutlu olsun 🎂🎉 yeni yaşınızın size öncelikle sağlık sonrasında mutluluk, huzur getirmesini dilerim. Kitapların dünyasında yaşayacağınız nice yaşlarınız olsun 🌸
Çok teşekkür ederim geç de olsa fark etmeniz çok güzel. 🙏 güzel dilekleriniz için çok teşekkür 😇
Doğum gününüz kutlu olsun, bol kitaplı yıllara 📖🎂
Çok teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için. Umarım bol kitaplı ve güzel bir yıl olur. Nazik mesajınız için sağ olun. 📖🙂
İçinden geçirdiğin ne kadar dilek varsa, yaptığın seçimlerde hepsi hayatına yansısın. Nice sağlıklı mutlu yaşlara. İyi ki doğdun iyi ki varsın.🌸
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Düşünüp yazman gerçekten nazik bir davranış. İyi dileklerin için sağ ol, umarım sen de her zaman sağlıklı ve mutlu olursun. 🙂🌸Sende iyi ki varsın.
1 yanıtı göster
Pencereden atlarım, doğum gününüzü kutlarım:)) Mutlu, sağlıklı, kitaplı yıllara..
Çok teşekkür ederim 🎉 hep birlikte umarım 🙏