Puan vermedi·128 syf.····Okunma: 15 Mart 2026 04:25 Okuduğum bütün o kitapların harflerini altüst edip kesip parçalayıp olmadık yerlerinden birbirlerine ekleyip bulmuştum bu cümleyi. Belki de tanımadığım biri söylemiştir, artık ne önemi var?
"Kediler güzel uyanır!"
Artık kaçıncı Yekta Kopan okumam oldu bilmiyorum ama şunu net söyleyebilirim ki biraz uzaklaşmak istediğimde istemsizce elim hep Yekta Kopan eserlerine gidiyor.
Eser, kısacık öykülerden oluşuyor. Öyküler kısa ama sizde bıraktığı izler büyük oluyor. Bir cümle için kaç defa durup düşündüm, kaç kere döne döne okudum bilemiyorum. Bildiğim tek şey artık olduğum kişi değildim, her hikayede yeni bir ben oluşuyordu.
Şehrimde karlar yağmaya devam ederken ben de o kar taneleri gibi süzülüyor hissine kapıldım.
Sadece kitapta müstehcen ifadeler ve öyküler de bulunuyordu. Bu biraz rahatsız ediciydi. Onun dışında kafanızı dağıtmak ve kısa bir mola vermek için ideal bir seçim olacaktır.
Sen, ey ruhuma şifa veren büyücü, sen öyle yatarken başında duruyorum. Ben artık uyuyamam uyumasına da, senin kedi güzelliğiyle uyanacağın günü bekliyorum.