2026 9. kitabı
Okunma: 15 Mart 2026 16:46
Bu senenin şimdiden favorisi olan kitabımla Selamün aleyküm yazarın ilk kitabı olan İlkbahar kitabı da geçen yıl okuma listemin favorisiydi gerçekten bu kadar iyi yazılabilirdi efendimizin stratejik hayatı. Karşınızda farklı bir peygamber buluyorsunuz bize anlatılandan çok daha farklı ve çok daha seveceğiniz sadece kişisel özellikleri değil elbet peygamberlik görevini nasıl yaptığını nasıl bir çok savaşa komutanlık ederek o İslam yurdunu kurduğunu okuyacaksınız ve daha nicelerini şöyle ki bazıları: 1. Efendimizin vasat ümmet sistemi 2. islam dünyası karşısında Avrupa nasıl şekillendi? İslam karşısında özellikle Roma, İran ve diğer devletlerin durumu 3. Peygamberimiz günümüze ne söylüyor? 4. Kureyş’in zengin gençleri efendimizin davasında farklı olan ne gördü ve o zenginlikleri bırakıp onun davasında yerlerini aldılar? 5. Efendimizin aile hayatı nasıldı? Merhameti sınırlı mıydı, çizgisi neydi? Ve bunların yanında nasıl bir savaşçıydı nasıl bir komutandı, bölge strateji planları nasıldı? Çok daha fazlasını okuyacağınız mini bir ansiklopedi
Risalet ve StratejiWadah Khanfar · Vadi Yayınları · 202623 okunma
Merhaba Sinem Hanım, İlkbahar kitabını mı önce oku alıyız yoksa Risalet ve Strateji kitabını mı
Tabiki önce ilkbahar kitabın okuyup sonra biraz daha detaya inmek için bu kitabı okumalıyız 🌸