2026 8. kitabı
Okunma: 17 Mart 2026 00:40
iddiaya girerim ki şimdiye kadar tarot falı fısıldayan kadın ve mafya veliahtı’nın düşmandan aşka giden hikayesini okumamışsınızdır, bu yorum Geceye Konuşanlar serisini acilen başlamanız için bir işarettt. Canfeza Karaçay sabahları oto tamircisi geceleri ise tarot falı fısıldayan, ailesini geçindirmek için bütün varını yoğunu veren çok yorgun ama bi o kadar da güçlü bir karakter. Feza’yı ben çok sevdim, o yorgunluğu ve çabasını derinlerimde hissettim. Ona kızdığım tek konu Kutluhan’a koruması oldu, açıkçası bu kadar kötü olabileceğini ben bile beklemiyordum. Şahan Mirza Balabey benim şimdiye kadar okuduğum en iyi Mafya baronu. Çok derin ve çok bilge, olgun tavırlarını ve üç adım sonrasını görmesi tam bir lider havasını tattırdı. Okurken o soğuk kanlılığını, Mafya kimliğini ve Feza’ya olan duygularının gelişiminde çok keyif aldım. Her şeyin farkında olmasına rağmen önceliği hep Canfeza’sı oldu. Ama yine de Feza’ya ihanetten bahsederken böyle bir şeyi saklamasını doğru bulmadım, bir yerde anlıyorum aslında ama yine de… Feza hem ailesini hemde arkadaşları için çabalarken aslında kendisi için yaptığı tek şey Mirza’yı seçmek oldu. Gerçek mutluluğu tam hissetmişti ki yine zarar gördü evladım, hatta bu sefer en güvendiği yerden. Ben yine de biraz daha Mirza ile mutlu olduklarını okumak isterdim. Canfeza Karaçay ve Şahan Mirza Balabey öyle bir çift oldular ki, Feza’nın Mirza’dan uzak kalma çabalarını okumak bile çok iyiydi. Gerçek bir alev ateş ikilisi oldular. Hele ki Mirza’nın Fezaya olan bağımlılığı. Liderlik savaşlarını okumaktan fazlasıyla zevk aldım diyebilirim Bıçakçılara çok bilenmiş olsam da Balabey’lerin hep bir adım önde olması detayı muazzamdı. Birde her koşulda Feza’sını koruma detayı da var tabii. Çok felaket bir yerde bitti. Öyle bir şey öğrendik ki ne desem spoiler olacak. Buradan yazara sesleniyorum ikinci kitap ve mutlu bölümler istek değil ihtiyaçtır, ciğer kalmadı.
Geceye Konuşanlar 1Kader Arvas · Ephesus Yayınları · 202628 okunma