2026 48. kitabı
Okunma: 17 Mart 2026 09:34
Selam Merakla okuduğum bir kitap ile geldim #peşindeyiz Meg ve eşi Justin üniversiteye başlayacak olan kızlarını götürmek üzere yola çıkmışlardır. Heyecanla başlayan bu yolculuk yolda bir araba tarafından t*ciz edilmeleri ve kaza ile sonuçlanır. Justin bu kazada hayatını kaybeder. Anne ve kız bu olaydan sonra toparlanamazlar. Arabayı kullanan Meg olduğu için kendini suçlar. Bu dönemde psikolojik destek almaya başlarlar ve Lily okulunu bir yıl dondurur. Bir kaç sonra terapistin de tavsiyesi ile küçük kitapçı dükkanlarını tekrar açarlar. Hayat biraz biraz yoluna giriyor derken tuhaf olaylar olmaya başlar. İzinsiz fotoğraflarını çeken insanlar gibi... Meg'in babası sürekli peşlerinde birileri olduğundan bahsettiğinden paranoyak olduğunu düşünürlerdi. Yoksa babası haklı mıydı Lily'nin internette gördüklerinden sonra olayın boyutunu fark ederler ve kendilerini korumak zorunda oldukları için bir şeyler yapmalıdırlar!!! Siz farkında olmadan bir grup kötü niyetli insanın hedefi olmak korkunç bir duygu olmalı. Haberiniz olmadan sizi takip edenler, gizli gizli fotoğraflarınızı çekenler ve hakkınızda asılsız söylentiler yayanlar... Kabus gibi. Aklıma Turuman Show geldi. Hiçbir şeyden haberiniz olmadan insanlarla konuşup hayatınıza devam ederken gözetlenmek Kime güveneceğizi bilememek İlk yüz sayfada ağır tempoda ilerleyen kitap olayların başlaması ile tempoyu arttırdı. Psikolojik gerilim türündeki kitabın gerilimi bana az gelse de heyecan ve merak duygusunu ayakta tutma olarak tam kıvamındaydı. Yazardan okuduğum ilk kitaptı, kalemini sevdim
PeşindeyizAlison Gaylin · The Kitap · 2025128 okunma