Shannon okul hayatı boyunca hep zorbalık yaşamış bir kızdır. Okulun yanında evdeki tek kız olmak omuzlarına sorumlulukları yüklemekten başka bir şey yapmıyordur. Abilerinden birisi bablarının baskısına dayanamayıp evi terk etmiş diğeri ise eve ekmek getirmek ve Shannon’ı babasının şiddetinden korumak için çabalamaktadır. En son okulunda da kötü bir olay yaşamasının ardından artık annesi buna göz yumamaz ve binbir borç ile Shanon’ı Tommens adlı okula yollar. Burada eski okulundan tanıdığı ve hayatında ona tek iyi davranan Clarie ve Lizzie vardır. Yeni okul ve yeni bir başlangıç Shannon için çok gerici de olsa hiçbir şey beklediği gibi olmaz. Okulun ilk günü yaşadığı kötü bir olay ile Jhonny ile tanışır. Okulun ragbi takımın gözde oyuncusu olan Johnny beklediğimiz gibi kötü çocuk falan değildir. Shannon’ı korur kollar ve araların da bir arkadaşlık başlar. Jonny’i kötü bir sakatlk döneminden geçmektedir, çocukluğundan beri istediği bu kariyerin ellerinden kayıp gitmesi düşüncesi onu mahvetmektedir. Fakat bunun için çabalarken hem kendine hem de shannon zarar vermektedir.
Kitap beklediğimden daha farklı bir romantik kitaptı. Ben daha kötü çocuk dediğimiz bir karakter beklerken bunun tam tersi bir durumla karşılaştım. Kitap çok uzun fakat bunun nedeninin her ayrıntının anlatılıyor olması. Bu durum beni rahatsız etmedi okurken olayların içinde kayboldum. Çoğunlukla gerilim okuduğum düşünüldüğünde farklı türde bir kitap okumak güzel oldu. Kitabın sonunda klasik bir romantik kitap sonu bekilyordum (oğlan gider kız tek kalır ve ayrılırlar gibi) ama hiç beklediğim gibi olmadı. Devamında nelerin yaşanacağını çok merak ediyorum.